Butterbeer Poke Cake

Niin helppo muggle voisi tehdä sen!

saadaan:

12

Valmistusaika:

0

tuntia

40

min

Kokkaus aika:

0

tuntia

20

min

Kokonaisaika:

1

tunnin

0

min

ainekset
vaniljakakkuja (mukaan lukien tarvittavat ainesosat)
1
voi kerma sooda
1 c.
Butterscotch-kastike
1/2 c.
sulanut valkoinen suklaa
kultahionta sokeria
2 c.
raskasta kermaa
1/4 c.
hienosokeri
1/4 c.
sulatettua voita
1 tl.
vanilja
1
Heath-palkki, hienonnettu (tai 1/2 cup toffee bittiä)
ohjeet
  1. Kuumenna uuni 350 asteeseen.
  2. Voi 9-x-13 “pannulla ja ripottele jauhot. Valmista vaniljakakkuja sekoittamalla, vaihda ja yhtä paljon kermaista soodaa vesimäärästä, jota pakkausohjeet vaativat. Muista paketin ohjeiden mukaisesti, kunnes kakkujen keskelle asetettu hammastikku tulee ulos puhtaaksi.
  3. Jäähdytä kakku vähintään 20 minuutin ajan pannulla. Pane sitten suuret reiät kakun koko pinnalle käyttäen puisen lusikan pyöristettyä päätä. Kaada sokeripölyä kakun koko pinnalle ja levitä lastalla sen varmistamiseksi, että se kaadetaan reikiin. Peitä ja säilytä kylmässä kaksi tuntia.
  4. Samaan aikaan tee valkosuklaapähkinäpultteja. Siirrä sulatettu suklaa putkipussiin (tai ziplock takaisin). Pergamentin paperipäällystetylle leipälevylle putketaan pienet salamavalot sulatetun suklaalla. Ripottele kultainen hionta sokeria. Anna asettaa.
  5. Tee kinkutettu kastike. Suuri kulho, jossa käytetään kädessä pidettävää sekoittinta tai seisontalaitinta, jossa käytetään meloa, voittaa raskasta kermaa ja vaniljaa, kunnes muodostuu keskikokoisia huippuja. Sekoita sokeria ja sulatettua voita kunnes yhdistetään. Levitä kakun päälle. Kuorista pussikakku ja yläosa toffee-biteillä. Top valkoinen suklaa-salamavalot.

Butterbeer Poke Cake

Jonathan Boulton