Πώς να κάνει το παγωτό βανίλιας Απεριόριστα καλύτερα: Bowls ζύμη μπισκότων!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ.

Η εμμονή μας με τη ζύμη μπισκότων δεν είναι μυστικό. Αυτά τα παγωτά σάντουιτς, Αυτό βουτιά, και αυτό λαζάνια το καθιστούν προφανές. Αλλά δεν δίνουμε τρύπημα. Δεν μπορεί να σταματήσει, δεν θα σταματήσει. Μήπως αυτό το ακόρεστο είναι λαχτάρα έξω από τον έλεγχο; Ναι, ελαφρώς. Αλλά παραδεχτείτε, νιώθετε με τον ίδιο τρόπο. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό.

Τώρα που είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα, ήρθε η ώρα να συναντήσετε τις νεότερες δημιουργίες ζύμης: κύπελλα παγωτού ζύμης μπισκότων! Μην τους συγχέετε με το ποικιλία μπισκότων τσιπ σοκολάτας που είναι αρκετά δημοφιλές στο Pinterest. Αυτά δεν είναι ψητά: είναι κατασκευασμένα από 100% καθαρή (και χωρίς αυγό) ζύμη μπισκότων.

Κουλουράκι Dough Bowls

Joe Spit

Όπως και κάθε καλή συνταγή μπισκότων, η ζύμη είναι ακαταμάχητα καλή. Αν και θα είναι δύσκολο, προσπαθήστε να ασκήσετε κάποιο αυτοέλεγχο. Θα χρειαστείτε σχεδόν όλα για να φτιάξετε 12 κύπελλα. Και πιστεύετε, θα θέλετε όσο το δυνατόν περισσότερες από αυτές τις βρώσιμες cuties.

Για να φτιάξετε τα κύπελλα, καλύψτε το κατώτατο σημείο ενός κονσερβοποιημένου κασσίτερου με πλαστικό περιτύλιγμα. (Καθένα από τα ανεστραμμένα κύπελλα πρέπει να καλύπτεται αρκετά σφιχτά, οπότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα αξιοπρεπές ποσό.) Εγκλωβίστε κάθε τυλιγμένο κύπελλο με ζύμη μπισκότων και στη συνέχεια παγώστε ολόκληρο το τηγάνι μέχρι να στερεοποιηθεί. Με το πλαστικό περιτύλιγμα, τα κύπελλα θα έπρεπε να φεύγουν σχεδόν αμέσως!

Κουλουράκι Dough Bowls

Joe Spit

Προειδοποιείτε: τα μπολ μαλακώνουν γρήγορα. Ωστόσο, αμφιβάλλω ακράδαντα ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την απογύμνωση τους σε αρκετά γρήγορο ρυθμό.

(Μια γρήγορη σημείωση για το αλεύρι: Για να είμαστε ασφαλείς, φούρναμε το αλεύρι για περίπου ένα λεπτό για να το παστερίσουμε και ελπίζουμε να σκοτώσουμε όλα τα επιβλαβή βακτήρια.

PIN ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

εικόνα

Κατεβάστε την εφαρμογή Delish σήμερα.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Loading...