Αυτά τα τσιπούρα μίνι Santa Cheesecake θα σας πιάνουν

Όταν ο Σάντα κάνει τη λίστα του και το ελέγχει δύο φορές αυτό το έτος, σχεδιάζουμε να είμαστε στην κορυφή: αυτά τα τσιπούρα μίνι Santa cheesecake είναι ο ευκολότερος τρόπος να δείξουμε πόσο ωραία είσαι.

Είμαστε εμμονή με αυτό το επιδόρπιο για δύο λόγους: 1) είναι γελοία χαριτωμένο, και 2) είναι γελοία απλό. Πιέστε έναν κοπτικό μπισκότου μικρού κύκλου σε οποιαδήποτε σπιτική (ή αγοράσατε-ένα Sara Lee θα δούλεψε τέλεια εδώ) cheesecake για να δημιουργήσετε μια βάση μεγέθους δαγκώματος. Στη συνέχεια, γεμίστε μια σωληνίσκο πίσω με κτυπημένη κρέμα και καλύψτε την επιφάνεια κάθε μανταλάκι cheesecake με μια στροβιλισμού. (Hack αυτό το μέρος, αν έχετε ένα σταθερό χέρι-ένα κουτί με κτυπημένη κρέμα θα πρέπει να δουλεύει εξίσου καλά.) Στη συνέχεια, φέτα το κάτω μέρος από μια φράουλα και να το τοποθετήσετε πάνω από την κτυπημένη κρέμα. Προσθέστε ένα μικροσκόπιο στην άκρη της φράουλας και Ho, Ho, Ho-ly αγελάδα, το έχετε κάνει.

Η ομορφιά αυτής της ιδέας είναι ότι μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε γιορτή διακοπών-cupcakes, μπισκότα, Jell-O πλάνα. Και αν δεν το δοκιμάσετε σε κάτι, παίρνετε βασικά άνθρακα για τα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.