Αυτά τα βρώσιμα διακοσμητικά στοιχεία θα σας οδηγήσουν στο πνεύμα των διακοπών

Αυτή η χαριτωμένη (και υγιής) γλυκιά θεραπεία είναι ένα ανεπιτυχές σκεύος τροφής που εγγυάται ότι θα παίρνει το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο. Εμπιστευθείτε μας, αυτό δεν θα μετατραπεί σε Pinterest αποτύχει. Αυτές οι χιονισμένες σοκολάτες Pinecones δεν απαιτούν το ψήσιμο, και χρειάζεστε μόνο μια χούφτα απλά συστατικά για να κάνουν αυτά τα παιδικά φιλικά, wow-factor επιδόρπια.

εικόνα

Sandra Denneler

Το μυστικό για την επίτευξη της τελειότητας της κουκουνάρας είναι οι πλατείες Chex σοκολάτας, αλλά η blogger Sandra Denneler της Handmade Charlotte χρησιμοποίησε ένα παρόμοιο δημητριακό Fiber One. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτός είναι ο πιο εορταστικός τρόπος για να φάτε το πρωινό που έχουμε δει ποτέ. Είμαστε τεράστιοι θαυμαστές του Chex Mix, και το υλικό έρχεται σε τόσες πολλές διαφορετικές γεύσεις – σκεφτόμαστε ότι τα Apple Cinnamon-flavored pinecones είναι τόσο πτώση όσο παίρνει.

Σοκολάτα Pinecones Ingredients

Χειροποίητο Σαρλότ

Ένα μείγμα από βούτυρο φυστικοβούτυρου, Nutella, σάκχαρα σε σκόνη και βούτυρο είναι το κλειδί για το σχηματισμό ενός κολλώδους, ζύμης-y μείγματος, το οποίο στη συνέχεια χυτεύεται γύρω από ένα stick pretzel σε σχήμα κώνου. Από εκεί, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κολλήσετε τα τετράγωνα των δημητριακών στο μείγμα βουτύρου φυστικιών, αρχίζοντας από κάτω. Χρησιμοποιήστε σπασμένα κομμάτια του Chex ή κόψτε τα στο μισό καθώς πλησιάζετε στην κορυφή, έτσι ώστε τα πιόνια σας να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά. Ένα ξεσκόνισμα της σκόνης ζάχαρης θα κάνει αυτά τα δέντρα σοκολάτας να μοιάζουν με μια μικροσκοπική χώρα των θαυμάτων του χειμώνα, τέλεια για το κεντρικό τραπέζι διακοπών σας.

εικόνα

Sandra Denneler

Έχουμε αποδείξει πριν από αυτό το δημητριακό κάνει τα καλύτερα επιδόρπια, οπότε θα τα φάμε όλο το εικοσιτετράωρο μέχρι να τελειώσουν οι αργίες … ή τουλάχιστον μέχρι να εξαντληθούν τα υπολείμματά μας.

Αποκτήστε την πλήρη μέθοδο στο Handmade Charlotte.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.