Τα κόκκινα μπιφτέκι τσιγαριού μας είναι πανέμορφα

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ.

Έχω μάθει πράγματα από τη φιλοξενία πολλών κόμμα. Αριθμός 1: Οι άνθρωποι θα ολοκληρώσουν πάντα μια ψημένη βουτιά ανεξάρτητα από το πόσο καλό είναι (κάτι που τους έρχεται, υπόσχομαι). Αριθμός 2: Το μπέϊκον είναι πάντα προσκεκλημένο. Αριθμός 3: Οι άνθρωποι θα φάνε επιδόρπια όπως η Ντορίτος. Αυτό το τελευταίο με εξέπληξε. Ποτέ δεν πίστευα ότι τα γλυκά δαγκώματα θα ήταν τόσο δημοφιλή όσο τα αλμυρά σε ένα πάρτι, αλλά κάθε φορά που μια επιδόρπιο επιδόρπιο χτυπά στο τραπέζι, πάνε μέσα σε λίγα λεπτά.

εικόνα

Ethan Calabrese

Αυτά τα τσιμπιδάκια Red Velvet Cheesecake είναι το τέλειο γλυκό σνακ για τις διακοπές – και σας παίρνουν pssshh 10 λεπτά για να κάνουν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε μαλακό κρέμα τυριού με λίγο ζάχαρη και βαριά κρέμα, αφήστε το μείγμα να παγώσει μέχρι ελαφρώς σταθερή (περίπου 2 ώρες), στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια σέσουλα μίνι μπισκότων ή ένα baller πεπόνι για να βγάλετε μια μικρή ποσότητα τα χέρια σας για να κάνετε δαγκώματα.

εικόνα

Ethan Calabrese

Το επόμενο βήμα είναι το διασκεδαστικό κομμάτι: Θα χρειαστείτε ένα ψημένο κέικ βελούδινου κόκκινου για αυτό. (Μη κλαψουρίζω-υπάρχουν μίγματα κέικ ή προκατασκευασμένα κέικ γι ‘αυτό, οι άνθρωποι!). Τσακίματα μέχρι το κέικ και κυλήστε τα τσιπ κέικ στο κέικ θρυμματίζεται και ψύχεται μέχρι σταθερή. Έχετε έναν αξιόπιστο φίλο μαζί σας όταν παίρνετε το πρώτο σας δάγκωμα γιατί θα θέλετε να καταβροχθίζετε ολόκληρη την παρτίδα.

εικόνα

Ethan Calabrese

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.