Αυτό το Kit Kit Candy House συντρίβει βαρετά παλιά μελίσσια σπίτια

Κάθε μέρα, ξεκινήσατε με τις καλύτερες προθέσεις να φτιάξετε ένα σπίτι μελόψωμο επόμενου επιπέδου, αλλά αν οι προσπάθειές σας είναι κάτι σαν το δικό μας, αυτό συνήθως καταλήγει σε ένα γιγαντιαίο πάγο πάγου, μπισκότων και καραμελών που ίσως είναι το πιο άγευστα γλυκά έχουν ποτέ κοίταξε. Αλλά προτού να τα εγκαταλείψετε για πάντα, έχουμε ένα τέχνασμα και θα σας βοηθήσει να κάνετε το πιο εύκολο (και επίσης το πιο νόστιμο) μελόψωμο σπίτι ποτέ.

Kit Kat Gingerbread House

Jonathan Boulton

Ξεχόντας τις δεξιότητές σας (ή την έλλειψή τους), το πιο δύσκολο μέρος της κατασκευής μιας κατοικίας με μελόψωμο παίρνει τα πάντα για να σηκωθείτε και να παραμείνετε στη θέση σας, οπότε αντί να αγωνίζεστε με τα μπισκότα, τα παραλείπετε εξ ολοκλήρου – και κατευθυνθείτε κατευθείαν στο διάδρομο καραμελών αντί για απόθεμα επάνω στο Kit Kats.

Τα γκοφρέτα με σοκολάτα είναι ιδανικά για να εξαπατήσουν το δρόμο σας σε ένα αστρικό φαγόπυρο σπίτι. Layer and stack Kit Kats, που τα συνδέει μαζί με τηγμένη σοκολάτα.

Σύνεργα Kat Candy House

Jonathan Boulton

Όταν φτάσετε στην κορυφή, γεμίστε το άνοιγμα με το τεράστιο Kit Kats και χρησιμοποιήστε τη λευκή σοκολάτα Kit Kats για να κατασκευάσετε την οροφή. Στη συνέχεια, διακοσμούν με καραμέλα και graham κροτίδες, όπως συνήθως.

Σύνεργα Kat Candy House

Jonathan Boulton

Όχι μόνο είναι ευκολότερο από το να γίνει ένα πραγματικό σπίτι με μελόψωμο, αλλά το TBH, έχει κάθε γούστο καλύτερα από το σκληρό ψιλοκομμένο μελόψωμο. Ναι, η μελιτζάνα είναι εορταστική και όλα, αλλά ξέρετε ότι τόσο πολύ θα σπάσει ένα κομμάτι από εκείνο το Kit Kit σπίτι.

Σύνεργα Kat Candy House

Jonathan Boulton

Πιστοί για τον εθισμό μου Cupcake για την αρχική έμπνευση.

PIN ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

εικόνα

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.