7 λόγοι που δεν πρέπει ποτέ να πίνετε Eggnog

Όχι, αυτό δεν είναι μια ιστορία γεμάτη τρομακτικές στατιστικές σχετικά με τους κινδύνους της κατανάλωσης eggnog. Αντίθετα, είναι μια κραυγαλέα έκπληξη για όλους όσους έλαβαν ποτέ ένα “Τι συμβαίνει με εσάς ;!” αντανάκλαση για να σβήσει ένα φλιτζάνι των υλικών. Δεν είσαι μόνος, κακοποιός. Δεν είσαι μόνος.

1. Η υφή.

Είναι κάπου ανάμεσα στο πλιγούρι του πριονιού και στο Pepto Bismol, που κανένας από αυτούς δεν θα πρέπει να καταναλώνεται από το σκυλάκι. Εντούτοις, μπορεί να είναι αρκετά χοντρό ώστε να καλαμπούν το πλακάκι του μπάνιου, οπότε θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε ως έναν υγιεινώς αβλαβή τρόπο για να ανακαινίσετε το ντους σας. Δεν θα ονομαζόμουν ακριβώς αυτή τη νίκη.

Griswold Eggnog

Warner Bros / Διασκέδαση Hughes

2. Η γεύση.

Η γεύση του bubblegum-y είναι αρχικά ανησυχητική – απλώς δεν ταιριάζει με τη μυρωδιά ή το χρώμα του ποτού – και γίνεται γεμάτη άβολα καθώς ένα κύμα νοσταλγίας πλένει πάνω σας. Ξέρεις αυτή τη γεύση. έχει γεύση ακριβώς όπως το φάρμακο που έπρεπε να πάρετε όταν ήσασταν εννέα ετών και είχατε λοίμωξη αυτιού. Γιατί θα θέλατε να πιείτε κάτι που σας υπενθυμίζει μια λοίμωξη αυτιών?!

3. Το απλό γεγονός ότι υπάρχει ζεστή σοκολάτα.

Γιατί, γιατί, θα επιλέγατε το eggnog όταν θα μπορούσατε να έχετε ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα; Η ευρωπαϊκή κατανάλωση σοκολάτας είναι εξίσου παχιά και πλούσια όπως το γουόκ. και είναι σοκολάτα. Για μια πιο ελαφριά λήψη, μπορείτε να επιλέξετε ένα πακέτο Ελβετίας Miss Plus, μπορείτε να έχετε μίνι marshmallows bobbing γύρω από αυτό! Θα μπορούσατε να βάζετε μίνι μώλωπες στο νεύμα σας, σίγουρα, αλλά πιθανότατα θα αρχίσουν να πνίγονται στο ζελατινώδες goo, σχηματίζοντας ένα αχρείο που μοιάζει με αυτό που συνέβη με το Stay Puft όταν οι Ghostbusters διασχίζουν ρέματα στο τέλος του κλασικού 1984 . Αρκετά ειπώθηκαν.

4. Η στενή ομοιότητα με τη συνηθισμένη Mayo.

Κρόκοι αυγών, ζάχαρη, μια ταινία που καλύπτει το στόμα σας πολύ καιρό αφού τελειώσετε να την καταναλώνετε – η μαγιονέζα και το eggnog έχουν περισσότερα από αυτά που νομίζετε.

Το ένα έκπληκτο πράγμα για το eggnog είναι πως γίνεται με κάποιο τρόπο βαρύτερο το δεύτερο που το πίνετε, γεμίζοντας το στομάχι σας σαν αργό-σκληρυντικό τσιμέντο.

5. Η μέτρηση θερμίδων.

Η μέση γυάλινη φιάλη των 8 ουγγιών περιέχει 223 θερμίδες, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: Σπάνια πίνετε μόνο 8 ουγκιές κάτι (πολλές κούπες κρατούν 10 έως 15 ουγκιές, ανάλογα με το μέγεθος). Αν υποθέσουμε ότι δεν πηγαίνετε για ένα ξαναγέμισμα και κολλάτε μόνο στο κύπελλο αυτό, μπορώ να σκεφτώ πολλούς πιο ικανοποιητικούς τρόπους για να μειώσω τις 200 θερμίδες, όπως τρώγοντας πέντε Oreo Thins, δύο Fudgsicles, ένα grand latte στο Starbucks ή ένα δοχείο ελληνικού γιαουρτιού με μέλι. Αλλά αυτό είναι μόνο εγώ.

6. Η βαρύτητα του ποτού.

Το ένα έκπληκτο πράγμα για το eggnog είναι πώς γίνεται κάπως βαρύτερο το δεύτερο που το πίνετε, ολισθαίνοντας προς τα κάτω και γεμίζοντας το στομάχι σας σαν αργή σκλήρυνση τσιμέντου. Αν θέλω ένα ποτό που αισθάνεται περισσότερο σαν γεύμα, θα πάρω ένα λείο. Τουλάχιστον υπάρχουν θρεπτικά συστατικά εκεί, ώστε να αισθάνομαι ημι-ενάρετος γι ‘αυτό.

7. Το γεγονός που το σπρώχνει μόνο το κάνει ανεκτικό.

Η προσθήκη ποτού δεν βελτιώνει τη γεύση. απλά σας δίνει μια σταδιακή buzz, ώστε να είστε λιγότερο ενήμεροι για το γεύμα eggnog γεύση στο στόμα σας και πιο πιθανό να πω, χορεύουν σε ένα τραπέζι στο “Jingle Bell Rock” πριν από τη νύχτα είναι πάνω.

Eggnog Is the Worst

Το Γραφείο / Γίφι

Επιπλέον, αντίθετα με ό, τι μπορεί να πει κανείς, η κατανάλωση του ποτού δεν εξαλείφει την απειλή της σαλμονέλας (η οποία συναντάτε αν κάνετε δειγματοληψία μιας σπιτικής ζύμης παρασκευασμένης με μη παστεριωμένα αυγά), προειδοποιεί ο FDA.

Ξέρεις ποιος είναι ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος να πάρεις το ποτό σου; Δοκιμάστε μια μιμόζα μηλίτη μήλου ή μια λευκή ζεστή σοκολάτα με Irish Cream. Ή απλά ρίξτε ένα ποτήρι κρασί. Μην ανησυχείτε για το πώς η θεία Bunny έκανε το ποτό? ακόμα εξίσου πιθανό να κάνει κάτι Snapchat-άξιος από το τέλος του βράδυ.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.