Η Williams-Sonoma έχει μια τεράστια πώληση αυτό το Σαββατοκύριακο

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι τίποτα καλό δεν συμβαίνει τον Ιανουάριο. Οι διακοπές τελειώνουν. η χώρα είναι ένα δροσερό, λάσπη, γκρίζο χάλι. και υπάρχει ένας σταθερός έξι μήνες μέχρι να φτάσετε στις ονειρικές καλοκαιρινές διακοπές που έχετε προγραμματίσει.

Η Williams-Sonoma παρακαλεί να διαφέρει: Η αλυσίδα μαγειρικής μόλις ανακοίνωσε μια μεγάλη πώληση σε μερικά από τα πιο περιζήτητα προϊόντα της, και ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο. Εδώ μπορείτε να περιμένετε …

Τα μαγειρικά σκεύη θα είναι φθηνά.

εικόνα

Williams-Sonoma

Το τμήμα των μαγειρικών σκευών του ιστότοπου Williams-Sonoma είναι μια μαύρη τρύπα φοβερή και όλα θα είναι 20% έκπτωση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου MLK. Σε μια προσπάθεια να είναι χρήσιμες, οι σχεδιαστές έχουν οργανώσει τα προϊόντα σε δεκάδες τμήματα, τα οποία μπορείτε να ψωνίσετε ανά τύπο, υλικό και μάρκα. Όλα τα μεγάλα ονόματα (All-Clad, Staub, Calphalon, Lodge) και οι τρέχουσες τάσεις (χάλκινα τηγάνια, σμάλτο χυτοσίδηρο, κουζίνες πίεσης).

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ: 6 Quart Instant Pot, $ 120; williams-sonoma.com

Θα ανακαλύψετε έναν τρόπο χωρίς δάκρυα για να κόψετε τα κρεμμύδια.

εικόνα

Williams-Sonoma

Οι τιμές για τους ελιγμούς veggie choppers της Williams-Sonoma θα είναι μειωμένη κατά 30 τοις εκατό. Το κατάστημα φέρει τρία: Θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο 14 δολάρια για το mini dicer, το οποίο είναι ιδανικό για ενοχλητικά αρωματικά σκόρδα και ασκαλώνια. Το μέσο μπορεί να χειριστεί κρεμμύδια και να συλλέξει τα ψιλοκομμένα κομμάτια σε ένα καλυμμένο διαμέρισμα. Στη συνέχεια, υπάρχει το μεγάλο kahuna, το οποίο αξίζει όλα τα $ 56 που θα πληρώσετε για αυτό (κάτω από $ 80), δεδομένου ότι μπορεί σχεδόν να αντικαταστήσει το μαχαίρι σου.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ: Williams-Sonoma Multi Chopper, $ 56; williams-sonoma.com

Ιαπωνικά σύνολα μαχαιριών θα είναι τελικά προσιτά.

εικόνα

Williams-Sonoma

Θα βρείτε μαχαίρια από την Shun, μία από τις πιο ακριβές και πολυπόθητες μάρκες λεπίδων από την Ιαπωνία, έως 60% έκπτωση. Είναι τόσο κομμάτι τέχνης όσο και εργαλείο κουζίνας. Εάν προτιμάτε τον εαυτό σας έναν σεφ, σκεφτείτε την εκσπερμάτωση.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ: Μαχαίρι Classic Shun Classic Chef, $ 140; williams-sonoma.com

Το Le Creuset κάνει μαγειρικά σκεύη (τι ;!), και είναι επίσης σε πώληση.

εικόνα

Williams-Sonoma

Η εικονική εταιρία χυτοσιδήρου δεν είναι όλοι οι ολλανδικοί φούρνοι. Μπορείτε να πάρετε την ίδια πανέμορφη, σμάλτο εμφάνιση σε σαλάτα και πιάτα δείπνο, δημητριακά και ζυμαρικά ζυμαρικά, κούπες, και σερβιρίσματος πιάτα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι όλοι 20% έκπτωση. Η Williams-Sonoma πωλεί τα πιάτα Le Creuset σε 10 δημοφιλή χρώματα, τόσο μεμονωμένα όσο και σε σύνολα.

Αγοράστε τώρα: Le Creuset 16-Piece Place Setting, $ 210; williams-sonoma.com

Το απόλυτο σερβίτσιο μαγειρικών σκευών θα είναι σχεδόν μισό.

εικόνα
Williams-Sonoma

Εάν έχετε ενημερώσει πρόσφατα ένα μητρώο γάμου, θα αναγνωρίσετε το All-Clad. Η μάρκα κάνει το είδος των δοχείων και τηγάνια που θέλετε να κρατήσετε γύρω για δεκαετίες. Ένα σετ από ανοξείδωτο χάλυβα 10 τεμαχίων τυπικά πωλεί για 1.300 δολάρια, αλλά από τις 15 Ιανουαρίου, η Williams-Sonoma θα το κάνει για μόλις 700 δολάρια.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ: Σετ μαχαιριών από ανοξείδωτο ατσάλι d5 10 τεμαχίων, $ 800; williams-sonoma.com

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.