Το Twix δημιούργησε τη δική του Nutella-Like Spread

Η Nutella δεν είναι η μοναδική απόλαυση σοκολάτας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναβαθμίσετε ένα βαρετό κομμάτι τοστ. Ο Άρης έχει κυκλοφορήσει μια διαδοχή Twix που θα δώσει το δημοφιλές επιδόρπιο / topping ένα τρέξιμο για τα χρήματά του – και δίνοντάς μας την πλήρη ελευθερία να φάμε Twix για πρωινό. Hey, αν είναι στο τοστ, μετράει.

εικόνα

Παγκόσμια αγορά

Η έκδοση Twix της κλασσικής εξάπλωσης αποτελείται από ομαλή σοκολάτα και καραμέλα με κομμάτια από το πραγματικό μπαρ καραμελών που κρύβονται καθ ‘όλη. Μπορείτε βασικά να το σκεφτείτε σαν ένα μάτσο κλασικών πινάκων Twix μαζί και στροβιλίσατε σε σοκολάτα. Ως μπόνους, η κρεμώδης διασπορά γίνεται επίσης με πραγματικό γάλα, αυγά, αλεύρι, ζάχαρη και βούτυρο.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ: Twix εξαπλωθεί, $ 8.77? Αμαζόνα

Η εξάπλωση αυτή τη στιγμή πωλείται σε σούπερ μάρκετ στο Ηνωμένο Βασίλειο και παρόλο που δεν έχει κάνει το δρόμο της στα καταστήματα παντοπωλείων ακόμα, όσοι ζουν στις ΗΠΑ και επιθυμούν να πάρουν τα χέρια τους στο προϊόν μπορούν να το αγοράσουν online για λιγότερο από $ 10 σε μέρη όπως η World Plus Market και το Amazon. Ή θα μπορούσατε να απολαύσετε μια πολύ παρόμοια θεραπεία με την DIY Twix εμπνευσμένη βουτιά μας.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.

Loading...