Η Starbucks μόλις αύξησε τις τιμές της στις ΗΠΑ … Και πάλι

Η Starbucks ξέρει ότι οι πελάτες δεν μπορούν να πάρουν αρκετό καφέ τους και το γάλα τους για όλα αυτά αξίζει. Με το συμπάθειο.

Σύμφωνα με Το Associated Press, η εταιρεία καφέ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα αυξήσει την τιμή ενός τακτικού καφέ από 10 σεντς έως 20 σεντς από αυτήν την εβδομάδα στα περισσότερα καταστήματα των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, ένα μικρό (επίσης γνωστό ως ψηλό) φλιτζάνι ζυμωμένου καφέ θα πωλείται για $ 1,95 έως $ 2,15 σε μια πλειοψηφία των τοποθεσιών. Η έκθεση δεν διευκρίνισε ποιες.

Τα νέα μπορεί να είναι μια αναστάτωση για λάτρεις ενός τακτικού φλιτζάνι Joe, αλλά δεν θα επηρεάσει τους πελάτες που τους αρέσουν άλλα είδη καφέ. AP αναφέρει ότι η Starbucks δήλωσε ότι οι τιμές σε lattes και παγωμένους καφέ στα περισσότερα καταστήματα θα παραμείνουν αμετάβλητες.

Starbucks drink

Starbucks

Και παρεμπιπτόντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Starbucks αύξησε τις τιμές της. Τον Σεπτέμβριο, ορισμένα στοιχεία μενού αυξήθηκαν κατά 10 τοις εκατό, συμπεριλαμβανομένων μερικά ποτά εσπρέσο, ζυμωμένο καφέ, σάντουιτς πρωινό με γεύση μπέικον και μπισκότα. Ανάλογα με την περιοχή, οι αυξήσεις κυμαίνονταν από 10 έως 30 λεπτά.

Όταν ρωτήσαμε ποιος είναι ο λόγος πίσω από την πιο πρόσφατη αύξηση, είπε ένας εκπρόσωπος της Starbucks Σήμερα ότι η απόφαση ελήφθη με βάση το “προϊόν ανά προϊόν και βάση αγοράς”.

Η εκπρόσωπος της κυβέρνησης Sanja Gould είπε επίσης ΗΠΑ σήμερα ότι η αλλαγή είναι “σύμφωνη με τις πρακτικές της βιομηχανίας και είναι σύμφωνη με τον πληθωρισμό τροφίμων-μακριά από το σπίτι, που είναι 2,2 έως 2,4 τοις εκατό.”

«Η αξιολόγηση των τιμών περιοδικά μας επιτρέπει να εξισορροπούμε την ανάγκη να εκμεταλλευτούμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα με κέρδος, συνεχίζοντας παράλληλα να προσφέρουμε αξία στους πιστούς πελάτες μας και να προσελκύουμε νέους πελάτες», πρόσθεσε. “Αυτή η προσαρμογή των τιμών δεν σχετίζεται με τα κλειστά καταστήματα και τις προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας.”

Τα προαναφερθέντα κλεισίματα Gould σχετίζονται με την πρόσφατη διαμάχη για τη φυλετική διάκριση της αλυσίδας καφέ, στην οποία δύο μαύροι συνελήφθησαν λανθασμένα σε κατάστημα της Φιλαδέλφειας. Ως αποτέλεσμα του γεγονότος, η Starbucks αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει σημαντικό έλεγχο ζημιών, εξέδωσε συγγνώμη και ανακοίνωσε τα σχέδιά της να κλείσει προσωρινά τα καταστήματα των ΗΠΑ τον Μάιο για να πραγματοποιήσει εκπαίδευση φυλετικών προκαταλήψεων.

Την Πέμπτη, ορισμένοι πελάτες έσπευσαν να επιστήσουν την προσοχή στην αντιπαράθεση της εταιρείας, αφού άκουσαν την πρόσφατη αύξηση των τιμών της Starbuck. Άλλοι απλά δεν ήταν πολύ χαρούμενοι γι ‘αυτό.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.