Το Starbucks έχει κάνει ένα τρελό ποσό χρημάτων από πωλήσεις PSL

Μπορεί να είναι 90 μοίρες έξω, αλλά για εκείνους που ζουν σε χρόνο PSL, πτώση είναι επίσημα εδώ. Στις 28 Αυγούστου, τα καταστήματα της Starbucks σε εθνικό επίπεδο έφεραν το διάσημο Pumpkin Spice Latte για 15η συνεχή χρονιά, έτοιμο να προσθέσει τα 350 εκατομμύρια PSL που πωλήθηκαν τα τελευταία χρόνια. Όλα αυτά τα lattes προστίθενται σε τεράστια δουλειά για το Starbucks – και για τα άλλα εμπορικά σήματα τροφίμων και ποτών που ακολούθησαν τη διαφημιστική εκστρατεία μπαχαρικών κολοκύθας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, οι πωλήσεις προϊόντων με άρωμα κολοκύθας έφθασαν τα 488,7 εκατομμύρια δολάρια κατά το τελευταίο έτος (από τις 18 Αυγούστου 2017 έως τις 18 Αυγούστου 2018). Αν δεν νομίζετε ότι η αγάπη μπαχαρικών κολοκύθας ξεθωριάζει, είναι 15,5% υψηλότερη από το προηγούμενο έτος. Σε μια μόνο εβδομάδα του Αυγούστου, οι πωλήσεις έφτασαν τα 5,6 εκατομμύρια δολάρια – και αυτό ήταν πριν την πτώση του PSL. Δεν υπάρχει τρόπος γύρω του: Οι άνθρωποι αγάπη την κολοκύθα τους.

Ενώ η Starbucks δεν αποκαλύπτει συγκεκριμένα στοιχεία πωλήσεων, ένας εκπρόσωπος του εμπορικού σήματος επιβεβαίωσε ότι 350 εκατομμύρια PSL έχουν πωληθεί από το 2003, το έτος που ξεκίνησε για πρώτη φορά το PSL. Δεδομένου ότι το κόστος μιας εποχικής latte ξεκινά από περίπου $ 4, τα εκτιμώμενα έσοδα μόνο για το Starbucks ανέρχονται σε περίπου 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Πείτε το πιο δυνατά για το hater PSL στο πίσω μέρος.

Αν και ο αριθμός αυτός δεν επηρεάζει τις μεταβολές των τιμών κατά τη διάρκεια των ετών, αφήνει εκτός των πρόσθετων χρημάτων που αποκτώνται από την είσοδο των χρηστών σε καταστήματα κατά την περίοδο PSL. Σύμφωνα με το CNBC, οι πελάτες που αγοράζουν PSL δαπάνησαν κατά μέσο όρο 1,14 δολάρια ανά αγορά από ό, τι οι αγοραστές μη PSL το 2015. Αυτό μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά ένα δολάριο ένας πελάτης προσθέτει. Αυτό το εκτιμώμενο ποσό αφήνει εκτός από τις αγορές για συναφή είδη – φέτος, η Starbucks πούλησε αρκετά προϊόντα καρυκευμάτων κολοκύθας (όπως K-Cups και εμφιαλωμένα ποτά) στα μπακάλικα πριν την επιστροφή του ποτού στο κατάστημα.

Εάν φαίνεται ότι τα καταστήματα τροφίμων είναι ήδη γεμάτα με προϊόντα κολοκύθας, επίσης, δεν κάνετε λάθος. Στοιχεία επισήμανσης Label που παρέχονται από τον Nielsen αναφέρουν ότι υπάρχουν τρελά προϊόντα 446 κολοκύθας στα παραδοσιακά καταστήματα μπακάλικων αυτήν τη στιγμή. Παραδόξως, μόνο 155 έχουν ένα “περιορισμένο μόνο χρόνο” αξίωση, έτσι μπαχαρικό κολοκύθα μπορεί να είναι πιο προσιτή όλο το χρόνο από ό, τι πιστεύαμε. Εδώ είναι μόνο μια φέτα από τα γευστικά φρούτα διαθέσιμα αυτή τη στιγμή.


εικόνα
Con Poulos

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΩΡΑ Delish Cookbook, amazon.com

Loading...