Η Starbucks ξεκινάει δύο νέες στρώσεις Frappuccinos μόλις στο χρόνο για το καλοκαίρι

Μετά από το φαινόμενο των ποτών του ουράνιου τόξου που ξέσπασε το περασμένο καλοκαίρι – και η υστερία που περιβάλλει τον μοναχικό Frappuccino της περιορισμένης έκδοσης νωρίτερα φέτος – φαίνεται ότι η Starbucks είναι σε πλήρη έκπληξη και απόλαυση, ξεκινώντας πολύχρωμα νέα ποτά κάθε λίγες εβδομάδες. Την ημέρα που έληξε το πρόγραμμα της Cups of Kindness με την Lady Gaga, η κυκλοφορία του ποδηλάτου με τα δύο φρέσκα φτερά φέρει το κλασικό Frapp: το κρέμα Frappuccino Cream και το Mango Pineapple.

Ακανθώδης Pear Frappuccino

Starbucks

Και τα δύο ποτά έχουν το είδος της πολυεπίπεδης εμφάνισης δημοφιλούς με εποχιακά Frapps που βρέθηκαν στο εξωτερικό (θυμηθείτε το καλοκαίρι Berry Panna Cotta ένα από τη Σιγκαπούρη;) και έχουν μια μάνγκο créme – και όχι espresso – βάση. Το Berry Prickly Pear ξεκινάει με μια κούπα από φράουλα φραγκοστάφυλο φρούτων, που είναι γεμάτη με μάνγκο créme Frappuccino και στη συνέχεια καλύπτεται με ένα άλλο στρώμα πουρέ. Το φραγκόσυκο είναι ένας καρπός που προέρχεται από τους κάκτους των nopales. Έχει μια γεύση πεπονιού-y, και δίνει στον πουρέ το ψυχεδελικό χρώμα ματζέντα.

Μάνγκο Pineapple Frappuccino

Starbucks

Ο ανανάς Mango Frappuccino Créme ακολουθεί την ίδια μορφή, μόνο με έναν μανγκό ανανά φρούτων που περιβάλλει ένα παχύ στρώμα μάνγκο créme Frapp. Σκεφτείτε τα ποτά σαν ένα λουκάνικο smoothie, consistency-σοφός. Χορηγούνται σε 260 θερμίδες ανά μερίδα, αν παραγγελθούν ως μεγαλοπρεπές με πλήρες γάλα, καθιστώντας τους μακριά από την λιγότερο υγιή επιλογή Frappuccino – αλλά σε 49 γραμμάρια ζάχαρης για το Prickly Pear και 50 γραμμάρια για το Mango Pineapple, είναι ακόμα το ισοδύναμο γλυκύτητας του υποβιβασμού δύο μπαρ Snickers.

Και οι δύο Frappuccinos διαρρέουν για πρώτη φορά στο Instagram και reddit, καθώς οι baristas και οι οπαδοί ζυγίζουν στα ποτά. Οι πρώτες αναθεωρήσεις έχουν μπερδευτεί – όπως είναι εντυπωσιακές όπως είναι, μερικές ανησυχίες δείχνουν ότι το Starbucks είναι μόνο σε αυτό για το ‘gram. “Μισώ τον τρόπο με τον οποίο ο πολτός έχει μια γλοιώδη γεύση σε αυτό”, σχολίασε ο Redditor Reallifelivin. “Πιστεύω ειλικρινά ότι η Starbucks παραιτήθηκε από την παρασκευή νέων ποτών καλής γεύσης, φροντίζουν μόνο να παρασκευάζουν ποτά που είναι ευχάριστα αισθητικά για να τα δούμε”.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

AΑναγνωριστικό για το νέο ποτό ✨ Φραγκόσυκο + ανανά Mango Frappuccinos HELLO WEEKEND ���� ➖➖➖➖ είναι διαθέσιμο από την Τρίτη 6/20/17 ����: @mindi_rogers ➖➖➖➖ #ClosetFatGirl #Starbucks #Frappuccinos #DrinkFamous #Επικοινωνία #ΣυμβούργοFunday #PricklyPear #Annex #Mango #Unlokt #StarbucksSaturday #Vanilla #Dranks

Μία θέση που μοιράζεται η ������������ (@closetfatgirl)

Άλλες πρώτες κριτικές ήταν πιο θετικές, ιδιαίτερα αν ψάχνετε για ένα ποτό που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε διακοπές. Ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα γρήγορο μεσημεριανό διάλειμμα πριν επιστρέψετε στην καμπίνα σας, το Sweet Cubicle.

“[Το Mango Pineapple έχει] τη σωστή ποσότητα γλυκύτητας με την υπέροχη γεύση του ανανά που αναδύεται”, έγραψε ο blogger Starbucks Melody. “Μου αρέσουν τόσο οι γεύσεις μάνγκο και ανανά, έτσι πίνετε αυτό που φαντάζεστε στον εαυτό σας στην παραλία, με ένα ποτό που απαιτεί μια μικρή ομπρέλα που επιπλέει σε αυτό!”

Starbucks Prickly Pear Frappuccinos
Starbucks

Και τα δύο ποτά είναι διαθέσιμα σε καταστήματα που ξεκινούν σήμερα, αλλά μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα – ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Εάν το ποτό αυτό είναι τόσο δημοφιλές όσο ο μονόκερος Frapp, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει νωρίτερα και όχι αργότερα.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...