Η Starbucks Baristas εξάγει 1 εκατομμύριο δολάρια σε κάρτες δώρων αυτόν τον μήνα

Αντί να ανοίξει ένα νέο ποτό διακοπών ή χιονάνθρωπο ή σε ταράνδου, η Starbucks έχει ένα εντελώς νέο κίνητρο για να φέρει τους ανθρώπους μέσα από τις πόρτες του όλο το χρόνο. Για τους λάτρεις του καφέ, θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικό από το μωρό μπλε και το Pepto-pink Unicorn Frapp, επίσης.

Η αλυσίδα οπλίζει τους baristas με 50.000 δολάρια δώδεκα δολάρια – περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια – που τους δίνει οδηγίες να τους δώσουν μακριά στους αγοραστές τον Δεκέμβριο. Η Starbucks δεν έχει αποκαλύψει πού και πότε θα πραγματοποιηθούν αυτά τα δώρα – μόνο ότι οι ομάδες “Give Good” baristas θα τις παραδίδουν σε καταστήματα και σε “κοινοτικούς εορτασμούς” σε ολόκληρη τη χώρα. (Psst … αναζητήστε υπαλλήλους σε κόκκινες και πράσινες ποδιές Starbucks.)

εικόνα
Ευγενική προσφορά του Starbucks

Επίσης, ξεκινώντας από την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, η εταιρεία θα επαναφέρει τα παζάρια της Starbucks For Life, όπου μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν καφέ για μια εβδομάδα, μήνα, χρόνο ή διάρκεια ζωής, καθώς και άλλα βραβεία.

Σαν να μην ήταν αρκετό, το εμπορικό σήμα ανακοίνωσε ότι όποιος χρησιμοποιεί την κινητή του εφαρμογή ή μια καταχωρημένη κάρτα Starbucks τον Δεκέμβριο θα αναβαθμιστεί αυτόματα σε κατάσταση χρυσού, η οποία θα τους αποφέρει δωρεάν αναπλήρωση καφέ ενώ θα απολαμβάνουν στο κατάστημα (ιδανικό για οι μαθητές τραβούν μια ολοήμερη βάρδια που εργάζεται σε αυτόν τον τελικό). Ω, και εσείς κερδίζετε δωρεάν ποτά και φαγητό μετά από ένα ορισμένο αριθμό αγορών.

εικόνα

Starbucks

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα μέλη της Starbucks Rewards αντιπροσώπευαν το 36% των πωλήσεων το τελευταίο τρίμηνο, καθιστώντας ευκολότερο για τους ανθρώπους να αποκτήσουν το χρυσό – και δώροντας δωρεάν κάρτες δώρων, ενθαρρύνοντας έτσι νέα μέλη – θα μπορούσαν να αποτελέσουν έναν τεράστιο τρόπο για την αύξηση των πωλήσεων μέχρι το τέλος του έτους.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.

Loading...