Υπάρχει ένα Starbucks όπου δεν επιτρέπεται να ρωτήσει το όνομά σας

Εδώ είναι ένα κλασικό σενάριο που συναντήσαμε: Μπορείτε να παραγγείλετε ένα ποτό στο Starbucks, ο barista παίρνει το όνομά σας και στη συνέχεια η παραγγελία σας αναδύεται με μια εντελώς ξεχασμένη ορθογραφία γραμμένη στο κύπελλο. Στεναγμός. Αυτή η μερικές φορές θλιβερή, άλλη φορά ξεκαρδιστική εμπειρία είναι τόσο διαδεδομένη υπάρχει ακόμη και ένα ολόκληρο Tumblr αφιερωμένο στο θέμα.

Αλλά υπάρχει προφανώς μια θέση όπου αυτό δεν συμβαίνει ποτέ – επειδή οι baristas δεν επιτρέπεται να ζητήσουν το όνομά σας.

Μεταξύ 20.000 θέσεων παγκοσμίως, υπάρχει μόνο ένα Starbucks, όπου ποτέ δεν θα ζητήσουν το όνομά σας. Βρίσκεται στο Langely, VA, στην έδρα της CIA – η οποία εξηγεί πλήρως την ανωνυμία. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσετε να μπείτε μέσα χωρίς άδεια ασφαλείας: Το καφενείο είναι τοποθετημένο βαθιά μέσα στην δασική ένωση του οργανισμού. Είναι τόσο μυστικό που κάποιοι αξιωματικοί τον αποκαλούν ακόμα και “Stealthy Starbucks”.

Εάν αυτό ακούγεται οικείο, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ανακαλύφθηκε αρχικά από το Washington Post πίσω το 2014. Αλλά τώρα πάλι κάνει το δρόμο του στο διαδίκτυο και πάλι χάρη σε ένα εξαιρετικά δημοφιλές νήμα Reddit.

Στο προσωπικό, αυτό το Starbucks είναι γνωστό ως “Κατάστημα Αριθμός 1.” Οι εννέα baristas που χρησιμοποιούσαν τις μηχανές του espresso έπρεπε να υποβληθούν σε αυστηρούς ελέγχους ιστορικού πριν να πάρουν εκκαθαριστεί για να δουλέψουν στην κορυφαία μυστική τοποθεσία. Και αντί να επιταχύνουν την υπηρεσία ζητώντας τα ονόματα των ανθρώπων, συνδέουν τις παραγγελίες με κάθε άτομο. «Υπάρχει ένας« καραμελόχαρτο »και« η παγωμένη λευκή γυναίκα μουχτά »… Αλλά δεν έχω ιδέα τι κάνουν, απλά ξέρω ότι χρειάζονται καφέ, πολλά από αυτά», είπε ένας barista Θέση. Πόσο πολύ, πολύ ενδιαφέρουσα.

εικόνα

giphy

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...