Η Starbucks πωλεί ένα λευκό ποτό Κέτο και οι άνθρωποι φωνάζουν έξω

Για τους οπαδούς του Starbucks που ακολουθούν επίσης τη διατροφή Keto, υπάρχει ένα μυστικό μενού ποτού που ανανεώνεται και ικανοποιεί, μείον τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη. Το Λευκό Τσάι Citrus Citrus είναι ένα spin-off της έγχυσης λευκού τσαγιού ροδάκινου της αλυσίδας. Το πρωτότυπο είναι ένα μείγμα φρούτων και βοτανικών γεύσεων, με σημειώσεις ροδάκινων, αναμεμειγμένο με το Iced White Tea της Starbucks.

Σύμφωνα με Spoon University, το μίγμα τσαγιού έχει μηδενικούς υδατάνθρακες και μηδενική ζάχαρη, αλλά λόγω της προστιθέμενης υγρής ζάχαρης, κανονικά θα ήταν εκτός ορίων για τη δίαιτα Κέτο. Ωστόσο, το Λευκό Τσάι από Citrus Peach είναι απόλυτα φιλικό προς την Κέτο.

Για να παραγγείλετε το λευκό ποτό, ρωτήστε τον barista σας για:

 • χωρίς ζάχαρη Λευκό τσάι από ροδακινί εσπεριδοειδών με μια βουτιά βαρειάς κρέμας
 • 2-4 αντλίες σιροπίου βανίλιας χωρίς ζάχαρη
 • όχι νερό
 • ελαφρύ πάγο

  Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το μείγμα! Ένας χρήστης του Instagram περιέγραψε το τσάι ως “υγρό ροδάκινο”. Ένας άλλος συγκρίνει το τσάι με το τσάι ροδάκινου της Disney από την Epcot. Κάποιος είπε ότι πίστευαν ότι είχαν πάρει το λάθος ποτό, γιατί δεν είχε γεύση χωρίς ζάχαρη. Σταμάτησαν σε ένα άλλο Starbucks και διέταξαν το ίδιο ποτό για να το συγκρίνουν και συνειδητοποίησαν ότι δεν ήταν λάθος, αλλά ότι το “ποτό είναι ευθεία επάνω στο εκπληκτικό”.

  Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

  Αστεία ιστορία … Τελικά έφτασα στο Starbucks για να δοκιμάσω το περίφημο φιλικό κετο ροδάκινο Citrus Λευκό Τσάι χάρη στο Genious @ ketosony ������ Έτσι το έκανα ακριβώς όπως απεικονίστηκε (ακριβώς πώς έκανε το @ketosony) πήρε μια γουλιά και OMG !!!! Ήμουν σαν αυτό δεν μπορεί να είναι χωρίς ζάχαρη! Αμέσως αμέσως σταμάτησα να το πίνω πιστεύοντας ότι ο barista έσφαξε την παραγγελία μου και μου έδωσε το συνηθισμένο σιρόπι βανίλιας γιατί ήταν καθαρό DELICIOUSNESS! ❤❤❤❤ Έτσι αποφάσισα να σταματήσω σε ένα άλλο Starbucks για να παραγγείλω το ίδιο πράγμα και να συγκρίνω τα 2 και ΟΥΑΟΥ!! Δεν ήταν λάθος! Αυτό το ποτό είναι ευθεία προς τα πάνω ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ !! �������� Σας ευχαριστούμε πολύ για την κοινή χρήση αυτής της ιδέας κορίτσι! �� * Σύρετε για να δείτε τον τρόπο παραγγελίας * ➡️️️️️️️️️️️️➡️ #KeepingItKeto #Starbucks #PeachCitrusWhiteTea #SugarFreeVanilla #HeavyWhippingCream #Blended #Yummy #FitnessJourney #Keto #KetoDiet #Καιτογόνο #Καιτογενική Δίαιτα #Κέτωση # Λίγα Χρώματα # Λίγα Χρώματα Υψηλή Φύση # Αλλαγή Χρώματος # Χαμηλό Λάδι Ταξίδι

  Μία θέση που μοιράζεται η Danielle (@daniellegoesketo) στις

  Εάν θέλετε να κάνετε Keto καφέ στο σπίτι, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή. Ακόμα κι αν δεν είστε στη διατροφή Keto, αν σας αρέσει η γεύση ροδάκινου, το Citrus White Tea Peach ακούγεται σαν νικητής!

  εικόνα
  Con Poulos

  ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΩΡΑ Delish Cookbook, booksamillion.com