Μπορείτε να αγοράσετε Sonic Slush Popsicles αυτό το καλοκαίρι

Ως αλυσίδα γρήγορου φαγητού, η Sonic ξεχωρίζει με πολλούς τρόπους, από τους υπαλλήλους που ταξιδεύουν με κυλίνδρους μέχρι τις πλευρές του μπαλέτου (όπου αλλιώς μπορείτε να πάρετε τα δόντια και τα μπαστούνια του μωβ ;!). Είναι όμως η κύρια κλήρωση, ήταν πάντοτε τα ποτά της – ο κατάλογος των λυμάτων, των κουνημάτων και των τσαγιού των αλυσίδων αλυσίδων γρήγορου φαγητού είναι μακρόχρονος. Αυτό το καλοκαίρι, μερικά από τα πιο δημοφιλή έρχονται στα καταστήματα παντοπωλείων και είναι γεμάτα με ζεστό καιρό.

Η Sonic συνεργάστηκε με διάφορους διαφορετικούς συνεργάτες αδειοδότησης για να φέρει το λουκάνικο και το λουκάνικο στο τμήμα καταψύκτη, ώστε να μπορείτε να πάρετε το αγαπημένο σας παγωμένο ποτό κατά τη διάρκεια των μαγειρικής. Υπάρχουν πολλά νέα προϊόντα που κυκλοφορούν σύντομα, όπως το Ocean Water και το Cherry Limeade Freezer Bars, τα οποία μοιάζουν με εκείνα τα αγαπημένα κοκαλιάρικο καταψύκτες και τα Slushed Pops, τα οποία είναι λίγο πιο παχιά.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια γεύση για κάθε γούστο. Τι είναι ο συνδυασμός SONIC Nights; ��: @ecookphoto

Μια δημοσίευση κοινή από την SONIC Drive-In (@sonicdrivein)

Οι δύο γεύσεις μετατρέπονται επίσης σε Jell-o, με έτοιμα προς παραγωγή κουτιά ζελατίνης να έρχονται στα καταστήματα. Κατά μήκος των ίδιων γραμμών, δύο κλασικά κουνήματα, Σοκολάτα και Φράουλα, θα είναι διαθέσιμα ως Στιγμιαία Puddings.

Όλα τα νέα προϊόντα κυκλοφορούν σε καταστήματα όπως Walmart, Rite Aid και Walgreens σε εθνικό επίπεδο αυτήν την άνοιξη, οπότε ακόμα και αν δεν ζείτε κοντά σε drive-in, ίσως να μπορείτε να αποκτήσετε τα χέρια σας σε κάποια Sonic σύντομα.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...