Προετοιμαστείτε να αποκτήσετε πλήρη εθισμό στις νέες γεύσεις SkinnyPop

Στο Delish HQ, είμαστε όλοι οι φίλοι του popcorn. Όταν χρειαζόμαστε ένα σνακ για να μας πάρει από το πρωινό μέχρι το μεσημεριανό γεύμα, θα στραφούμε σε λίγες χούφτες από το βουτυρώδες πράγματα. Μετά το γεύμα, όταν φτάνουμε στις 3 μ.μ. αλμυρή λαχτάρα, έχουμε μια τσάντα έτοιμη. Έτσι, όταν το SkinnyPop μας ζήτησε να είμαστε από τους πρώτους που θα δοκιμάσουν δύο νέες γεύσεις του σνακ χαμηλής σάλτσας, σχεδόν βγήκαμε από τα καθίσματα μας.

Προσθέτοντας στο ρεπερτόριό του το πρωτότυπο, το αλάτι και το πιπέρι, το λευκό τσένταρ και φυσικά το γλυκό, το SkinnyPop ξεκινάει δύο αρχάριους αυτό το μήνα: τη σκούρα σοκολάτα και το jalapeño. Το σνακ που καλύπτεται από κακάο έχει γεύση σαν ένα μπισκότο που έχει καταρρεύσει και έχει πεταχτεί με αλατισμένο ποπ κορν, έτσι ώστε να παίρνετε εκείνο το τρομερό γλυκό και πικάντικο combo. Το jalapeño, από την άλλη πλευρά, έχει γεύση ακριβώς σαν φρέσκο ​​πιπέρι. Εμείς ειλικρινά δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πόσο φρέσκο ​​και ζωντανό ήταν – χωρίς να πάρει πάρα πολύ καυτό (είναι περισσότερο σαν ένα τσούξιμο από μια γλώσσα σε κατάσταση φωτιά).

εικόνα

SkinnyPop

Όπως και οι προκάτοχοί τους, αυτές οι γεύσεις είναι περίπου 40 θερμίδες ανά 3-φλυτζάνι σερβιρίσματος και γίνονται με μηδενικά τεχνητά συστατικά. Για περίπου 3 δολάρια μια τσάντα, το SkinnyPop θα είναι διαθέσιμο αυτό το μήνα σε εθνικές αλυσίδες παντοπωλείων και λιανοπωλητές όπως το Wal-Mart, το Target, το Stop & Shop και τα convenience stores όπως το CVS και το Walgreens.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...