Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα περίπτερα Self-Serving McDonald’s Rolling Out Nationwide

Ο διευθύνων σύμβουλος της McDonald, Steve Easterbrook, επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ότι η αλυσίδα άρχισε να εκτελεί αυτοεξυπηρετούμενα περίπτερα σε 1.000 σημεία σε ολόκληρη τη χώρα. Το Easterbook είπε στο CNBC ότι πρόκειται κυρίως για επιχειρηματική απόφαση (όχι για ευκολία), καθώς όταν “οι άνθρωποι μένουν περισσότερο, επιλέγουν περισσότερο. Υπάρχει λίγος μέσος όρος αύξησης των ελέγχων”.

Επιπλέον, το Easterbrook είπε, είναι απλώς ένας τρόπος να δώσουμε στον πελάτη περισσότερη ποικιλία:

Εάν σκέφτεστε μόνο πριν από δύο χρόνια, αν ήσασταν πελάτης, υπήρχαν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εξυπηρετηθείτε στο McDonald’s. Περπάσατε στο μπροστινό πάγκο και παρατάξτε το ποτό σας και βρείτε ένα τραπέζι ή περνάτε από το αυτοκίνητο. Εισαγάγουμε πολλές επιλογές. Μπορούν να παραγγείλουν μέσω κινητού τηλεφώνου, μπορούν να έρθουν και να τρέξουν έξω, καθώς και τους υπάρχοντες παραδοσιακούς τρόπους. Μπορείτε να πληρώσετε με διαφορετικούς τρόπους και να προσαρμόσετε τα τρόφιμά σας με διαφορετικούς τρόπους. Νομίζω ότι προσπαθούμε να προσθέσουμε περισσότερες επιλογές και ποικιλία.

Η ιδέα αυτών των κιβωτίων δεν είναι καινούργια. Το 2016, ο Άγιος Ιωσήφ, το Μισσούρι, ο McDonald’s χαιρετήθηκαν ως το μέλλον του εμπορικού σήματος, καθώς όχι μόνο εξυπηρετούσαν απεριόριστες πατάτες τηγανητές, αλλά και χαιρέτισαν τους πελάτες με ένα από αυτά τα περίπτερα.

Η εγκατάσταση του περίπτερο δεν θα είναι άμεση, Τύχη Αναφορές. Η McDonald’s θα τα φέρει – και την παραγγελία κινητής τηλεφωνίας – στις προαναφερόμενες 1.000 θέσεις κατά τη διάρκεια των επόμενων οκτώ ή εννέα τετάρτων.

Το Easterbrook εξήγησε ότι η ιδέα των αυτοεξυπηρετημένων περιπτέρων στο McDonald’s δεν είναι καινούργια. Στην πραγματικότητα, η Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και ο Καναδάς έχουν υιοθετήσει όλα αυτά: είναι κατά κύριο λόγο τα καταστήματα των ΗΠΑ που έχουν μείνει πίσω.

Αυτά τα περίπτερα μπορούν επίσης να προετοιμάσουν το δρόμο για ένα πληρέστερο σύστημα παράδοσης της McDonald’s, κάτι που είναι ήδη διαθέσιμο στις περιοχές της Ασίας. Από τις αρχές του τρέχοντος έτους, οι 5.300 θέσεις του McDonald’s ήταν προσβάσιμες μέσω της Uber Eats.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.