Το τρένο του κρασιού προσφέρει ειδική “Santa Rides” αυτόν τον χειμώνα

Το Κρασί Wine Valley της κοιλάδας Napa συνδυάζεται με τα αγαπημένα μας πράγματα αυτή τη σεζόν: το κρασί και τα Χριστούγεννα. Η εταιρεία επαναφέρει τα Santa Trains φέτος, πράγμα που μας θυμίζει μια πραγματική έκδοση του Polar Express*.

Από τις 18 Νοεμβρίου, οι επισκέπτες που επιβιβάζονται στο τρένο θα είναι “μια διαδραστική μουσική περιπέτεια σε ένα κομψό, νοσταλγικό περιβάλλον.“Η κανονική εμπειρία 21+ θα μετατραπεί σε μια φιλική προς την οικογένεια βόλτα με το τρένο που θα πάρει τα παιδιά σε ένα ταξίδι στο” Βόρειο Πόλο “καθώς θα ζωντανέψουν μέχρι τον Άγιο Βασίλη και θα βοηθήσουν τα μαγικά του ξωτικά. , τα παιδιά θα δοθεί ένα παιχνίδι Jolly Bear στολίδι ως ειδική ευχαριστώ για τη βοήθειά τους.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ: Νάπα Κοιλάδα του Κρασιού, TripAdvisor

Νάπα Valley Wine Train Santa Tours

Νάνα Valley Wine Train


Οι επισκέπτες στο τρένο θα απολαύσουν ακόμη και να απολαύσουν ράφια διακοπών όπως ζεστό κακάο και φρεσκοψημένα μπισκότα, ενώ συμμετέχουν σε παιχνίδια, τραγούδια και συναντήσεις με το “διασκεδαστικό cast των χαρακτήρων που εμπνέονται από τις διακοπές.”

Και τι το κάνει ακόμα καλύτερο είναι ότι όλα συμβαίνουν για μια καλή αιτία. Το Κρασί Κρασιού της Κοιλάδας της Νάπα συνεργάστηκε με το Ίδρυμα Εισιτηρίων προς Όνειρο σε μια κίνηση που θα επιτρέψει σε εκατοντάδες παιδιά-γονείς να πάνε δωρεάν στο τρένο.

Νάπα Valley Wine Train Santa Tours

Νάνα Valley Wine Train

“Το Santa Train είναι μια ξεχωριστή εμπειρία που επιτρέπει στα παιδιά και τις οικογένειες να απολαμβάνουν μαζί την περίοδο των διακοπών με μοναδικό τρόπο”, δήλωσε ο Scott Goldie, συν-διευθύνων σύμβουλος και συνεργάτης του Wine Train της κοιλάδας Napa. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε περισσότερα διαδραστικά χαρακτηριστικά σε αυτό το διάσημο ταξίδι και προσκαλούμε τα τοπικά παιδιά να ενταχθούν μαζί μας μέσω της συνεργασίας μας με το Ίδρυμα Ticket to Dream”.

Τα Santa Trains θα λειτουργούν μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, αλλά θα κλείσουν την Παραμονή των Χριστουγέννων και την Ημέρα των Χριστουγέννων.

* Το τρένο κρασιού Napa Valley δεν είναι συνδεδεμένο με Το ΠΟΛΙΚΟ ΕΞΠΡΕΣ.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.