Αυτό το Root Beer-Centric Restaurant σχεδιάζει μια μεγάλη επιστροφή

Είναι αρκετά ασφαλές να υποθέσουμε ότι όταν κάποιος σκέφτεται αμερικανικό γρήγορο φαγητό, μάρκες όπως ο McDonald’s, ο Wendy’s και ο Burger King είναι οι πρώτοι που έρχονται στο νου. Αλλά πριν από τους Big Macs και τους Whoppers, υπήρχε A & W Root Beer.

Ένας από τους παλαιότερους αρθρώσεις γρήγορου φαγητού στη χώρα, η A & W είναι μόλις δύο χρόνια ντροπαλός που φτάνει τα 100. Και ενώ έκανε τον κατάλογο των σημάτων του Ατλαντικού που θα πεθάνουν το 2012, αυτές τις μέρες, η A & W επιδιώκει να κάνει μια επιστροφή.

Αυτό το έτος θα είναι το πρώτο σε μια δεκαετία που η A & W ανοίγει περισσότερα καταστήματα από όσα έκλεισε, αναφέρει η QSR, καθώς και η πρώτη στην οποία τα έσοδά της έχουν αυξηθεί. Σαράντα πέντε νέα εστιατόρια A & W πρόκειται να ανοίξουν το 2017, 20 στις ΗΠΑ και 25 διεθνώς.

Ενώ η επιτυχία τους έχει μόλις αρχίσει να περιστρέφεται, η προσπάθεια επαναπροσδιορισμού και ανάκτησης της δημοτικότητας – υπήρχαν 2.400 καταστήματα A & W στη δεκαετία του 1960, σε σύγκριση με 900 περίπου σήμερα – ξεκίνησε το 2011, όταν ο πρώην CEO Kevin Bazner επανεντάχθηκε στην εταιρεία.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Καλώντας όλα τα μέλη της ομάδας A & W! Εάν είστε παλιό ή πρώην Μέλος της ομάδας A & W, προσθέστε ετικέτα στις φωτογραφίες σας για την ευκαιρία να εμφανιστείτε σε κάτι ξεχωριστό! ��

Μια θέση που μοιράζονται τα εστιατόρια A & W (@awrestaurants) στις

Μία από τις πρώτες βελτιώσεις που έκανε ο Bazner ήταν η ριζική μπύρα. Αντάλλαξε τις μηχανές και το σιρόπι με ανθρακούχα σόδα και επέστρεψε στη συνταγή του 1919 που έκανε την μάρκα διάσημη στην πρώτη θέση. Σήμερα, το 100 τοις εκατό της μπύρας ρίζας A & W αποθηκεύεται εσωτερικά, καθημερινά, χωρίς συντηρητικά, δήλωσε ο Bazner στο QSR.

Το 2013, η A & W άρχισε να τσαράζει τις προσφορές κοτόπουλου αντί να χρησιμοποιεί τα προϊόντα με τηγανητά ψάρια. Η εταιρεία χρησιμοποιεί ορμόνες, 100 τοις εκατό όλων των βοοειδών hot dogs και μπιφτέκια, επίσης. Η ελπίδα είναι ότι αυτά τα προϊόντα υψηλότερης ποιότητας θα τα ξεχωρίζουν ως λιγότερο μαζικής παραγωγής από άλλες αλυσίδες fast food.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία κάνει τα καταστήματα πιο φωτεινά με πιο αναγνωρίσιμη επωνυμία και επεκτείνοντας την παρουσία των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να προσελκύσουν χιλιετίες.

Αν ο Μπαζνέρ έχει τον δρόμο του, θα είναι σύντομα κοντά σας ένα A & W, γεμάτο με παγωμένη μπύρα ρίζας, φυσικά.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Loading...