Η γεύση Rolo McFlurry είναι τελικά πίσω για το καλοκαίρι

Η McDonald’s έχει κάνει πρωτοσέλιδα πρόσφατα για τα πάντα, από τις συνεργασίες της με την UberEATS, για να διαφημίζει παράλογα τα διαφημιστικά μηνύματα του Mindy Kaling σε πιο υγιείς αναβαθμίσεις στα συστατικά του. Τώρα τα Golden Arches γιορτάζουν το καλοκαίρι φέρνοντας πίσω ένα παλιό αλλά καλό, το Rolo McFlurry.

Το τελευταίο σερβίρεται το 2012, το παγωτό μετατρέπει τις εικονικές καραμέλες με σοκολάτα γεμάτες καραμέλες με μαλακή βανίλια. Φυσικά, αυτό θα εξυπηρετηθεί μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα από τις 24 Μαΐου έως τις 11 Σεπτεμβρίου. Ανησυχείς, αυτή η χρονική στιγμή συμπίπτει με τη μετάβαση της αλυσίδας σε μια μαλακή εξυπηρέτηση χωρίς τεχνητές γεύσεις, χρώματα ή συντηρητικά, που ξεκίνησε το 2016 και είναι τώρα σχεδόν ολοκληρωθεί, η εταιρεία σημείωσε σε ένα δελτίο τύπου.

Αυτή η αλλαγή επηρεάζει το 60 τοις εκατό των επιδόρπια της McDonald’s, συμπεριλαμβανομένων των κώνων soft serve, McFlurry’s και milkshakes. Επιπλέον, τα μιλκσέικ φράουλας και σοκολάτας γίνονται τώρα χωρίς σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης.

Το McDonald’s κανονικά εξυπηρετεί την M & M’s και την Oreo γεύση McFlurry’s και έχει κυκλοφορήσει άλλες γεύσεις ειδικής έκδοσης όπως το Butterfinger, Twix και Snickers στο παρελθόν. Κρίνοντας από τις αντιδράσεις στο Twitter, οι άνθρωποι υποκινούνται να έχουν αυτό το μασώμενο, καραμελωμένο McFlurry πίσω στο μενού.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.