ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ιδρυτής του Ταλέντι Γκελάτο έρχεται έξω με παγωμένα pops

Josh Hochschuler έχει περάσει το παρελθόν έτος εμμονή πάνω φρούτα pops: Ποια είναι η τέλεια αναλογία για να δημιουργήσετε ένα μπαρ που είναι κρεμώδες, δεν είναι παγωμένο – χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα; Πόσο χοντρά πρέπει να είναι τα κομμάτια φρούτων; Και το πιο σημαντικό είναι πως παίρνετε το τέλειο στροβιλισμό από μάρμαρο σε μια ποπ φράουλα Colada, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να πουν ότι είναι ένα μείγμα φραουλών, ανανά και καρύδας?!

Αυτά πιθανώς δεν είναι πράγματα που έχετε εξετάσει ποτέ, πόσο μάλλον αφιέρωσε ένα χρόνο της ζωής σας, αλλά στη συνέχεια, πάλι, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι Hochschuler. Πριν από το φρούτο Oops έγινε η μόνη εστία του, ήταν ο ιδρυτής της Talenti, γνωστός για τη δημιουργία gelato κατάψυξης-διαδρόμου που είναι τόσο κρεμώδες όσο το είδος που θα βρείτε στους δρόμους της Ιταλίας. Τώρα που η Unilever κατέχει τον Talenti και έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο στα χέρια του, η Hochschuler ξεκινά μια εντελώς νέα επιχειρηματική δραστηριότητα: το Solero, μια γραμμή κατεψυγμένων,.

Solero Fruit Pops

Solero

Εμπνευσμένος από τα ταξίδια του στη Νότια Αμερική, ο Hochschuler και η ομάδα του πήραν να δουλέψουν σε γεύσεις που θα είχαν γεύση γλυκιά χωρίς τεχνητές γεύσεις ή χρώματα, δημιουργώντας μπαρ που περιείχαν 45-120 θερμίδες σε ποπ. Προσγειώθηκε σε τρεις γραμμές κάτω από το εμπορικό σήμα – οργανικά σπασμένα φρούτα, φυσικά φρούτα και φυσικά φρούτα – σε ένα μείγμα παραδοσιακών λατινοαμερικανικών γεύσεων, όπως μάνγκο και καρύδα, καθώς και αμερικανικά φαγητά όπως λεμόνι και φράουλα.

“Θέλαμε επίσης να πασπαλίζουμε σε περισσότερες γεύσεις εμπνευσμένες από τον σεφ, όπως το Strawberry Colada, το οποίο έχει τρεις διαφορετικές γεύσεις,” εξηγεί ο Hochschuler. “Έχω την τάση να συνδυάζω έμπνευση από τα ταξίδια μου στο εξωτερικό, σκέπτοντας πράγματα που μπορώ να μοιραστώ με τις Η.Π.Α., έχοντας επίσης κατά νου τι θέλει και εκτιμά ο Αμερικανός καταναλωτής”.

Αν το όνομα ακούγεται οικείο, είναι επειδή η Solero είναι μια εδραιωμένη εταιρεία στο εξωτερικό. Αν περιμένετε την ίδια θεραπεία, ξανασκεφτείτε. Hochschuler άρεσε το όνομα – πόσο εύκολο είναι να προφέρει, πώς δημιουργεί τις εικόνες του καλοκαιριού – γι ‘αυτό άδεια. Στη συνέχεια, επαναπροσδιορίστηκαν πλήρως οι ράβδοι, η επωνυμία και η συσκευασία.

Τα σκάφη Solero και τα μπαρ θα χτυπήσουν παντοπωλεία πανελλαδικά τις επόμενες εβδομάδες, αν δεν βρίσκονται ήδη σε ένα σούπερ μάρκετ κοντά σας. Ελέγξτε έξω το learnro.com για να μάθετε περισσότερα.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.

Loading...