Εμείς Pinky Promise Αυτές οι 9 εναλλακτικές επιλογές ζυμαρικών χωρίς γλουτένη γεύονται τόσο καλά όσο το πραγματικό πράγμα

1

Ρεβίθια: Banza

εικόνα

Banza

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ $ 15 για 6 κουτιά. amazon.com

Αυτή η εναλλακτική λύση υψηλής πρωτεΐνης, υψηλής ινών έρχεται σε 11 σχήματα και μετράει διασημότητες (όπως η Kristin Bell) ως οπαδοί. Ακολουθήστε τις οδηγίες μαγειρέματος al dente του πακέτου ή τα σκεύη θα σπάσουν.

2

Ζυμαρικά Κουνουπίδι: Κουνουπίδι Gnochhi του εμπόρου Joe

εικόνα

Ο έμπορος του Joe

Το πιο δύσκολο κομμάτι για το μαγείρεμα αυτό είναι να πάρεις τα χέρια σου πάνω σε ένα πακέτο. Ο έμπορος Joe εξάγεται καθημερινά – επειδή είναι καλό. Τηγανίζουμε για καλύτερα αποτελέσματα.

3

Ζυμαρικά φακών: Απλά λαχανικά ανθεκτικά

εικόνα

Αμαζόνα

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ $ 29 για 6 κουτιά. amazon.com

Υπάρχει μόνο ένα συστατικό σε φακές Tolerant’s φακές: φακές. Η μάρκα κάνει ζυμαρικά από τα κόκκινα και πράσινα είδη.

4

Edamame Ζυμαρικά: Εξερευνήστε κουζίνα

εικόνα

Αμαζόνα

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ $ 23 για 6 κουτιά. amazon.com

Γεγονός: Οτιδήποτε είναι πράσινο φαίνεται αυτόματα υγιές – και αυτά τα πράγματα είναι. Το Edamame είναι μια μορφή πρωτεΐνης με βάση τη σόγια και κάθε μερίδα των ζυμαρικών Explore Kitchen συνοδεύεται από 24 γραμμάρια.

5

Tofu Ζυμαρικά: Τροφίμων Σπίτι

εικόνα

Αμαζόνα

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ $ 2; amazon.com

Μερικοί άνθρωποι διαμαρτύρονται για την υφή των λεκέδων αυτών, αλλά εάν τα προετοιμάσετε σωστά, δεν θα το παρατηρήσετε. Σοταρίστε τα αφού ξεπλύνετε και βράσετε, ώστε να στεγνώσουν, στη συνέχεια προσθέστε τη σάλτσα της επιλογής σας.

6

Καρδιές ζυμαρικών Palm: Palmini

εικόνα

Αμαζόνα

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ $ 27 για 6 κουτιά. amazon.com

Η Lori Greiner της δεξαμενής καρχαρία επένδυσε στην Palmini, η οποία είναι μια ζουμερή όψη με τις καρδιές της παλάμης. Έρχεται σε κονσέρβα, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε χύμα.

7

Καφέ ζυμαρικά ρυζιού: Lundberg

εικόνα

Πίδακας

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ $ 4; jet.com

Το καστανό ρύζι δεν είναι χωρίς υδατάνθρακες, αλλά είναι χωρίς γλουτένη. Μπορείτε να πάρετε noodles με βάση το ρύζι της Lundberg σε τέσσερα διαφορετικά σχήματα.

8

Αμύγδαλο ζυμαρικά: Capello’s

εικόνα

Αμαζόνα

Δύο φίλοι του Κολοράντο ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2011 για να δημιουργήσουν αυτά τα παλεό ζυμαρικά – πριν το παλάτι ήταν δροσερό. Το Capello καθιστά ακόμη και τα λαζάνια, ένα δύσκολο σχήμα νούγιου για να βρει σε ποικιλίες χωρίς κόκκους. Τα περισσότερα ολόκληρα φαγητά την φέρνουν.

9

Ζυμαρικά μαύρης φασολιάς: Αρχαία συγκομιδή

εικόνα

Αμαζόνα

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ $ 28 για 6 κουτιά. amazon.com

Αναμειγνύεται με quinoa και αλεύρι ρυζιού, αυτό το μαύρο ζυμαρικά φασόλια πακετάρει μια καλή ποσότητα πρωτεϊνών: 12 γραμμάρια ανά μερίδα, για να είμαστε ακριβείς.

Loading...