Τα νέα κύπελλα της Panera σας υπενθυμίζουν πόση ζάχαρη πίνετε και είναι τρομακτικό

Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε το Panera Bread, θα βρείτε μια λεπτή υπενθύμιση στο ποτήρι σας για να επιλέξετε ένα ποτό με σύνεση. Η Panera έκανε το ντεμπούτο της σε ένα νέο κύπελλο 20 ουγκιών που φέρει σήμανση “The Sweet Facts” – η μέτρηση των θερμίδων και η προσθήκη ζάχαρης σε επτά ποτά Panera.

Τα περισσότερα προέρχονται από τη νέα σειρά “ποτών ποτών” του εστιατορίου, η οποία περιλαμβάνει τσάγια και λεμονάδες με ποικίλα επίπεδα γλυκύτητας. Το πρώτο στοιχείο που αναγράφεται είναι το Regular Cola, το οποίο ρολόει σε 17,25 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη, ενώ το τελευταίο είναι το Unsweetened Black Iced Tea με μηδέν. Όπως αναφέρει και το κύπελλο, ένα κουταλάκι του γλυκού περιέχει τέσσερα γραμμάρια ζάχαρης.

εικόνα

Panara Bread

Παρόλο που αυτά τα γεγονότα σάς καθοδηγούν προφανώς προς το να πίνετε εσωτερικά ποτά της Panera, η εταιρεία έχει επιδείξει μακροπρόθεσμη δέσμευση για διαφάνεια και υπεράσπιση της υγείας. Παρά τις νομοθετικές καθυστερήσεις, η Panera συμμορφώθηκε με τους νόμους για την επισήμανση και την επισήμανση των τροφίμων σε όλα τα καταστήματα το καλοκαίρι του 2017, ένα χρόνο πριν από την αρχική προθεσμία. Επιπλέον, οι πληροφορίες θερμίδων προστέθηκαν στους πίνακες μενού το 2010.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης για τη ζάχαρη, η Panera διενήργησε online έρευνα σε 1.092 ενήλικες τον Αύγουστο και διαπίστωσε ότι μόλις το 9% γνώριζε το συνιστώμενο ημερήσιο όριο για την προσθήκη ζάχαρης και το 99% δεν γνώριζε πόσα γραμμάρια ζάχαρης ήταν σε 20- ουγκιά φλιτζάνι κόλα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ: Panera Bread Single Serving Cups καφέ, $ 10.50; amazon.com.

Σε δήλωση, ο διευθύνων σύμβουλος Ron Shaich δήλωσε ότι πιστεύει ότι θα πρέπει να είναι οι επιχειρήσεις να προχωρούν με πιο διαφανή μενού και πιο υγιεινές επιλογές, παρά τις βραδείας επιβράδυνσης της κυβέρνησης.

«Με τον συνδυασμό των περισσότερων πληροφοριών και των καλύτερων διαθέσιμων επιλογών, βλέπουμε τους πελάτες μας να αρχίζουν να εμπορεύονται από τα αναψυκτικά με τα σιντριβάνια στα καινούργια μας καθαρά ποτά», δήλωσε ο Shaich.

Τα φλιτζάνια που έκανε το ντεμπούτο της στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και μια χούφτα άλλων μεγάλων πόλεων σήμερα, ανέφερε η USA Today και θα είναι σε όλες τις τοποθεσίες της Panera μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κάντε λήψη της εφαρμογής Delish.