Εδώ είναι η πιθανότητά σας να κερδίσετε δωρεάν μπύρα για ένα χρόνο … Αλλά δεν θα είναι εύκολο

Διαβάσατε τον τίτλο σε αυτό το κομμάτι-μια επανάληψη ενός που έχετε διαβάσει 47324329 φορές πριν – και ρίξτε τα μάτια σας; Ξέρω ξέρω. Αλλά προτού να το γράψετε τελείως, ξέρετε αυτό: Η προσφορά του Busch, σε αντίθεση με τις περισσότερες από αυτές που έχετε διαβάσει, έχει μια φιλανθρωπική στροφή.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Η πτώση είναι πίσω και αυτό σημαίνει πορτοκαλί camo, αλλά αυτή τη φορά με σκοπό. Σε συνεργασία με το Εθνικό Δασικό Ίδρυμα, ένα μέρος από κάθε πακέτο του Outdoors θα προχωρήσει στη φύτευση δέντρων. Δείτε περισσότερα στο busch.com/nationalforestfoundation

Μια δημοσίευση που μοιράζεται η Busch Beer (@buschbeer)

Σύμφωνα με το Media Post, η Busch θα σας δώσει δωρεάν μπύρα για ένα ολόκληρο έτος αν πάτε σε ένα δάσος και βρείτε ένα από τα 10 μενταγιόν που αφήνουν σε δέντρα σε όλη τη χώρα. Αυτό αποτελεί μέρος του έργου τους με το Εθνικό Δασικό Ίδρυμα, για την άντληση χρημάτων και ευαισθητοποίησης για τη διατήρηση των εθνικών μας δασών. Χορηγούν 0,01 δολάρια από τα έσοδα από τις υπαίθριες μπύρες από τον Σεπτέμβριο έως και το ίδρυμα.

Ναι, ναι, πίσω στην ελεύθερη μπύρα, όμως. Από τις 18 Σεπτεμβρίου, η Busch θα δημοσιεύσει ενδείξεις για τις τοποθεσίες των 10 δέντρων στις κοινωνικές τους πλατφόρμες. Το πρώτο άτομο που βρει κάποιο από τα μετάλλια και μοιράζεται τις ειδήσεις με τον κόσμο κερδίζει.

Είναι τόσο απλό? Καλο κυνηγι?


Loading...