ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ: Αν αγαπάτε τα σταφύλια από βαμβάκι, πρέπει να δοκιμάσετε τα σταφύλια

Η ενηλικίωση εκδηλώνεται με πολλές μορφές, αλλά ένα έντονο ενδιαφέρον για τα σταφύλια είναι ένας από τους κύριους τρόπους που μπορείτε να πείτε ότι αργά μεταμορφώνετε στη μητέρα σας. Ως παιδί, τα φρούτα ήταν ένα μέσο για ένα τέλος – ένα υγιεινό σνακ που, όταν τελείωσε, θα μπορούσε να ξεπλυθεί με κάτι πιο αμαρτωλό, όπως τα τσιπ Ahoy ή Dunkaroos. Αλλά με την ηλικία, είναι δυνατό να βρεθεί ικανοποίηση στο διάδρομο παραγωγής.

εικόνα

Διεθνής Γενετική Φρούτων

Οι κτηνοτρόφοι – οι οποίοι είναι πλέον γνωστοί ως μάγοι – εργάζονται υπερωρίες για να επικονιάσουν τις υπάρχουσες ποικιλίες για να δημιουργήσουν φρούτα στα πιο τρελά σχήματα και γεύσεις. Πρώτα ήταν τα δάχτυλα μαγισσών (τώρα γνωστά ως Teardrops), τα ονόματά τους για τις freakishly μακριές και knobby σιλουέτες. Ακολούθησαν τα σταφύλια Cotton Candy. Οι άνθρωποι είχαν κατακλυσμούς στα καταστήματα παντοπωλείων, αναζητώντας το πράσινο σταφύλι που έχει γεύση σαν το καρναβάλι, με μια πολύ χαμηλότερη μέτρηση θερμίδων. (Πριν να τραβήξετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας, ξέρετε τα εξής: Μπορείτε να τα βρείτε μόνο τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.)

εικόνα

Διεθνής Γενετική Φρούτων

Τώρα, η Walmart είναι αποκλειστικά αποθεματικό κάτι νέο. Ονομάζονται τα σταφύλια Rock-It και είναι το πνευματικό παιδί της Διεθνούς Γενετικής Φρούτων, των ίδιων ανθρώπων πίσω από τα Teardrops και Cotton Candy. Ο όρος είναι ένα προφανές νεύμα για την επιμήκη μορφή του φρούτου και την άκρη του άκρου, αλλά το τσίμπημα δεν είναι τόσο απλό: Κρανάνε σαν ένα πράσινο σταφύλι αλλά έχει τη γλυκύτητα ενός μοβ. Rock-It Τα σταφύλια έχουν λεπτές γεύσεις, ώστε να μπορείτε να τα πιάσετε σαν καραμέλες και να μην κουράσετε τη γεύση.

Μπορείτε να πάρετε ένα πακέτο δύο λιβρών σταφυλιών στο Walmart για $ 4,48 έως ότου τελειώσει η σεζόν στα τέλη Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.