Η ανάσυρση κονσερβών τόνου επεκτείνεται ώστε να συμπεριλάβει το κοτόπουλο της θάλασσας

Αν πρόκειται να φτιάξετε μια κατσαρόλα τόνου ή απλά να συσκευάσετε ένα μεσημεριανό για δουλειά, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την ετικέτα σας. Μια μέρα μετά την ανακοίνωση μιας ανάκλησης από την Bumble Bee, η εταιρεία πίσω από τον τόνο Chicken of the Sea είπε ότι υπενθυμίζει οικειοθελώς 107.000 5 οζ. δοχεία από κομμάτι ελαφρύ τόνο σε λάδι και κομμάτι ελαφρύ τόνο στο νερό.

Ο τόνος πωλήθηκε σε καταστήματα σε εθνικό επίπεδο μεταξύ 10 Φεβρουαρίου και 16 Μαρτίου, σύμφωνα με την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, η οποία δήλωσε ότι το προϊόν μπορεί να υποβιβάζεται λόγω δυσλειτουργίας του εξοπλισμού. Ελέγξτε τον ιστότοπο του FDA για συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το αν ο τόνος που αγοράσατε ήταν μεταξύ αυτών που ανακλήθηκαν. Δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής καμία ασθένεια από το προϊόν, δήλωσε ο FDA.

Την Τετάρτη, Η Bumble Bee δήλωσε ότι θυμάται 31.000 περιπτώσεις κονσερβοποιημένου τόνου λόγω πιθανού κινδύνου μόλυνσης.

Η ανάκληση αφορά τρεις συγκεκριμένους κωδικούς UPC του κονσερβοποιημένου ψαριού τόνου που παράχθηκε τον Φεβρουάριο και διανεμήθηκε σε όλη τη χώρα. Συνυφασίστηκαν σε μια εξωτερική εγκατάσταση που διαπίστωσε αποκλίσεις στη διαδικασία αποστείρωσης σε έναν έλεγχο ρουτίνας. Αυτές οι αποκλίσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μόλυνση, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει στον εαυτό της να καταστρέψει τον τόνο ή ακόμα και σοβαρή ασθένεια στους καταναλωτές. Δεν έχουν αναφερθεί περιπτώσεις ασθένειας, αλλά η εταιρεία θυμίζει τα προϊόντα από μια αφθονία της προσοχής.

Εάν ο τόνος σας έχει έναν κωδικό κουτιού που ξεκινά με ένα “Τ”, διαθέτει οποιονδήποτε από αυτούς τους κωδικούς UPC και έχει μια ημερομηνία “Best By” τον Φεβρουάριο του 2019, ελέγξτε την ιστοσελίδα Bumble Bee για να δείτε αν το προϊόν σας επηρεάζεται. Εάν ναι, πετάξτε τον τόνο σας και καλέστε το Bumble Bee στο (888) 820-1947 για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αποπληρωμής.

  • 5-ουγγιές μελισσών μελισσοκόμου ελαφρύ τόνο σε νερό, κωδικός UPC 8660000020
  • 5-ουγγιές τσουγκράνες μελισσών σε λάδι, κωδικός UPC 8660000021
  • 4 πακέτο 5-Ουγγιές Bumble Bee Chunk ελαφρύ τόνο σε νερό, 8660000736

    Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

    Loading...