Οι έφηβοι έγραψαν την πιο γλυκιά συγγνώμη μετά την έξοδο από έναν σερβιτόρο

Οι έφηβοι είναι διαβόητα σκληροί για να σερβίρουν σε εστιατόρια – είναι δυνατοί και αχαλίνωτοι και συνήθως είναι κακοί. Μια επιστολή συγνώμης των εφήβων είναι τάση αυτή την εβδομάδα, αφού έζησαν μέχρι τα στερεότυπα τους, αφήνοντας έναν σερβιτόρο μια άκρη $ 3,28 σε ένα δείπνο για τέσσερα.

Ο σερβιτόρος μοιράστηκε την ιστορία, η οποία ευτυχώς έχει ένα ευχάριστο τέλος, με το Live Play Eat. Μια ομάδα νέων εφήβων ήρθε στο εστιατόριο του πριν από την εορτασμό τους στο σπίτι, λέει ο ιστοχώρος και ο σερβιτόρος ήθελε να σιγουρευτεί ότι είχαν καλό χρόνο, θυμόταν πόσο σημαντικοί ήταν οι χοροί του γυμνασίου. Ήταν έκπληκτος που είδε ότι τον είχαν αφήσει τόσο μικρή συμβουλή στο τέλος της νύχτας, αλλά την κατέγραψε στην αμηχανία των εφήβων.

Μια εβδομάδα και ένα μισό αργότερα, ήταν για μια ευχάριστη έκπληξη όταν τα παιδιά έδωσαν μια ειλικρινή συγνώμη εξηγώντας τι συνέβη και τον ευχαριστούμε που «δεν μας θεραπεύει σαν μωρά». Προστέθηκαν ακόμη και σε μια πλήρη άκρη 18 τοις εκατό, καθώς και λίγο επιπλέον για “απλά να είναι καταπληκτικό.” Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το υπόλοιπο γράμμα παρακάτω.

εικόνα

Ζωντανό παιχνίδι Τρώτε

εικόνα

Ζωντανό παιχνίδι Τρώτε

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...