Αυτό το νέο τζιν αλλάζει χρώμα όταν προσθέτετε τονωτικό σε αυτό

Από τις γεύσεις εμπνευσμένες από επιδόρπια έως τις εγχύσεις κερασιάς, η τάση για καινοτόμα gins δεν πηγαίνει πουθενά. Αλλά αν ψάχνετε για έναν νέο τρόπο για να σας G & T παιχνίδι, αυτή η τελευταία εκτόξευση είναι βέβαιο ότι θα πάρετε το αγαπημένο σας ποτό στο επόμενο επίπεδο.

Η Marks & Spencer έχει συνεργαστεί με το αποστακτήριο που εδρεύει στο Εδιμβούργο, The Old Curiosity, για να ξεκινήσει δύο νέα αρωματισμένα gins στη γκάμα των οινοπνευματωδών ποτών. Η συστροφή; Οι χρωστικές τους μεταβάλλονται όταν προστίθεται τονωτικό, καθιστώντας τους τα πρώτα gins που αλλάζουν χρώματα για να φτάσουν στο δρόμο. Ετσι δουλευει.

εικόνα

Marks & Spencer

Τα gins είναι 100% φυσικά αποσταγμένα και εγχυμένα χρησιμοποιώντας florals και άλλα βοτανικά από τον ανθισμένο κήπο της The Old Curiosity. Όταν προστίθεται ο τονωτικός, αλλάζει το ρΗ του πνεύματος μαζί με το αρχικό του χρώμα. Έξυπνο, ναι, αλλά ο μίκτης αναδεικνύει επίσης το άρωμα των φυσικών συστατικών του τζιν για μια μοναδική, φρουτώδη συστροφή στο κλασσικό άκρο.

Όσον αφορά τις γεύσεις, υπάρχουν δύο από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Το Βρετανικό Ξηρό Τζιν Τριαντάφυλλο, £ 25 ($ 35) ανά φιάλη, δημιουργείται από μια από τις παλαιότερες ποικιλίες τριαντάφυλλου – το Apothecary Rose – και μεταβάλλεται από έναν ωχρό χρυσό σε μια λαμπρότερη ροζ σκιά όταν αναμιγνύεται με τονωτικό.

Το Βρετανικό Λεβάντα Dry Gin, επίσης £ 25, είναι φτιαγμένο από το αποξηραμένο ανθοφόρο φυτό, γνωστό για τις ηρεμιστικές του ιδιότητες, και μετατρέπεται από μοβ σε ροζ.

Ακούγεται ότι το καλάθι σας είναι έτοιμο να πάρει πολύ πιο συναρπαστικό.

Από: Καλή νοικοκυριό U.K.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.