ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ: Το πορτοφόλι κρασιού μόλις πήρε μια καλοκαιρινή αναβάθμιση

Ακριβώς όταν νομίζατε ότι ήταν ασφαλές να μετακινηθείτε στο Twitter ή το Facebook χωρίς κάποιον να σας επισημάνει και να λέει: “OMG, χρειαζόμαστε αυτό”, είναι baaaack: Το πορτοφόλι, τώρα έτοιμο για μπικίνι.

Μήνες μετά την εμφάνιση της αρχικής τσάντας – η οποία εξάπλωσε ολόκληρο το απόθεμά της μέσα σε 48 ώρες, δημιουργώντας μια τέτοια ανεκτέλεστη ζήτηση, η δημιουργός της, η Bella Vita, άρχισε να αναζητά τρόπους να αυξήσει την παραγωγή σε 15 φορές την αρχική της πορεία. που βγαίνει με ένα beachy, καμβά tote.

Καλοκαίρι Wine Tote

Ευγενική προσφορά της Bella Vita

Αυτή η έκδοση εμπνευσμένη από τη ναυτική πλοήγηση περιλαμβάνει τις παχιές λωρίδες του ναυτικού (στο ναυτικό και το λευκό ή το κόκκινο και το λευκό) και τις στριμμένες λαβές σχοινιού. Φαίνεται φτιαγμένο για την παραλία, με μια εσωτερική επένδυση που είναι εύκολο να σκουπίσει κάτω, θα πρέπει να εισέλθει άμμος (ή μια απατεώδης βουτιά του chardonnay). Και, όπως ακριβώς και η αρχική τσάντα, έχει μια μόνωση σακούλα που μπορεί να κρατήσει δύο μπουκάλια – AKA 1,5 λίτρα – κρασί ή οποιοδήποτε υγρό που θα θέλατε να μεταφέρετε μαζικά, είτε είναι Kool-Aid ή γλυκό τσάι.

Κρασί Purse

Jonathan Boulton

Η θήκη κρατά την ουροδόχο κύστη του ιδίου μεγέθους (ναι, αυτό ακριβώς λέει αυτή η ασημένια τσάντα) και το στόμιο που ταιριάζει στο πορτοφόλι του κρασιού OG, οπότε αν έχετε το πρωτότυπο, μπορείτε τώρα να ανταλλάξετε μεταξύ των δύο. Α, πόσο εποχιακά είναι σκόπιμο.

Καλοκαίρι Wine Tote

Τσέλσι Λούπκιν

Αυτό που το θέτει πραγματικά είναι το σημείο τιμής. Το αρχικό κόστος περίπου $ 75, αλλά αυτό το tote ρολόι σε $ 40, καθιστώντας το μια πιο προσιτή επιλογή για winos σε έναν προϋπολογισμό. Συνδυάστε το με μια σειρά από υπαίθρια ποτήρια κρασιού και, όσο η ακτή πρόκειται να επιτρέπετε να βουτήξετε στην παραλία, είστε έτοιμοι να ροζέ όλη την ημέρα.

Καλοκαίρι Wine Tote

Τσέλσι Λούπκιν

Μπορείτε να παραγγείλετε το κρασί με την Bella Vita, η οποία θα κυκλοφορήσει γύρω στις 10 Ιουνίου. Και αν δεν μπορείτε να περιμένετε αυτές τις δύο εξαντλητικές εβδομάδες, μπορείτε πάντα να παραγγείλετε το πρωτότυπο στο site τους ή μέσω του Amazon.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.