Υπάρχει ένα μουσείο γιγαντιαίου καφέ που ανοίγει τώρα στην Ιταλία

Οι καπνιστές, βρήκαμε τις επόμενες διακοπές των ονείρων σας. Η Lavazza, η τέταρτη μεγαλύτερη εταιρεία καφέ στον κόσμο, μόλις άνοιξε ένα τεράστιο μουσείο καφέ στο Τορίνο της Ιταλίας και είναι απαραίτητο για όποιον έχει την εμμονή με τα καλά πράγματα.

Όταν οι επισκέπτες αρχίζουν με τα πόδια, παίρνουν ένα εσπρέσο για να μεταφέρουν το μουσείο. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενεργοποιήσετε τις εγκαταστάσεις και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα διάφορα μέρη του μουσείου (όπως τα υψηλής τεχνολογίας μουσικά ραβδιά, αλλά πιο δροσερά). Ο χώρος χωρίζεται σε πέντε δωμάτια, το καθένα με διαφορετικό θέμα. Θα μάθετε περισσότερα για την ιστορία του καφέ, το πώς είναι φτιαγμένο και την ιστορία πίσω από την κορυφαία μάρκα της Ιταλίας (είναι στην επιχείρηση από το 1895!). Το μουσείο στεγάζει παλαιά και vintage μηχανές εσπρέσο και διαθέτει μια εμβληματική αισθησιακά πλούσια περιήγηση για το πώς ο καφές πηγαίνει από ένα φασόλι στο πρωινό σας φλιτζάνι joe.

εικόνα

Lavazza

εικόνα

Lavazza

Προφανώς, δεν υπάρχει σημείο ενός μουσείου καφέ χωρίς κάποια δοκιμή γεύσης. Ανά Ταξίδι + Αναψυχή, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν ένα κλασικό ποτό, όπως έναν εσπρέσο ή έναν καφέ, καθώς και ένα ειδικό ποτό, όπως ένα κοκτέιλ καφέ.

Ανοιχτή Τετάρτη έως Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ. (η τελευταία είσοδος είναι στις 5:30), το Μουσείο Lavazza αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου αναπτυξιακού έργου στο Τορίνο. Μόλις τελειώσετε στο μουσείο, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στα δύο νέα γειτονικά εστιατόρια, όπως το πολυτελές Condividere by Lavazza για δείπνο.

εικόνα

Lavazza

εικόνα

Lavazza

Τα εισιτήρια στο μουσείο είναι μόνο 10 € (11,62 δολάρια) για ενήλικες και 8 € (9,30 δολάρια) για όσους είναι κάτω των 26 ετών ή άνω των 65 ετών.!


εικόνα
Con Poulos

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΩΡΑ Delish Cookbook, indiebound.org

Loading...