Πρέπει να δοκιμάσετε αυτές τις μάρκες πατατών με αρώματα ευχαριστιών

Οι διακοπές θα είναι εδώ πριν το ξέρεις, και με την εποχή έρχεται μια επίθεση από γευστικά δείπνα και επιδόρπια. Η ημέρα των ευχαριστιών είναι η επόμενη εβδομάδα (?!), Που σημαίνει ότι νόστιμα παραδοσιακά τρόφιμα, όπως γαλοπούλα, γέμιση και πατάτες, θα γεμίσουν πίνακες παντού πολύ σύντομα. Οι πρωτοεμφανιζόμενοι στο Trader Joe αποφάσισαν να πάρουν δύο παξιμάδια Ευχαριστιών, γαλοπούλα και γέμιση, και να τα συνδυάσουν σε ένα εκπληκτικό βραστήρα chi-The Turkey and Stuffing Seasoned Kettle Chip. Τυχεροί για εμάς, χτυπήσαμε μια τσάντα πριν έμπαιναν και πήραν μια πρώτη γεύση.

Ήμασταν λίγο ανήσυχοι από αυτές τις μάρκες στην αρχή, TBH. Μετά το Το Lay Κάνουμε μας έναν ανταγωνισμό γεύσης, όμως, ήμασταν επάνω για τίποτα. Μόλις ανοίξαμε την τσάντα, χτυπήσαμε με το άρωμα του αλατιού και του πιπεριού, αλλά δεν ήταν τίποτα διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο μαγειρευτό αλάτι και πιπέρι. Μέχρι να τους δοκιμάσουμε.

εικόνα

Ο έμπορος του Joe

Αυτά τα κακά παιδιά δοκιμάζουν όπως ακριβώς γέμιση. Όπως είναι σχεδόν τρομακτικό, πόσο παρόμοια είναι και τα δύο – πήραν το σκόρδο, κρεμμύδι, γεύση και πικάντικη γεύση που θυμίζει πραγματική γέμιση. Μετά από ένα κουράγιο σε ένα ζευγάρι, είναι δύσκολο να θυμηθείτε εάν τρώτε πατατάκια ή γέμιση (ή και τα δύο). Ευτυχώς, δεν υπάρχει μεγάλη γεύση γαλοπούλας, κάτι που είναι καλό, νομίζουμε. Τα τσιπ με γεύση από το κρέας φαίνονται λίγο πολύ μακριά εκεί έξω.

εικόνα

Shana Lynch

Η τελική ετυμηγορία; Σίγουρα θα συνιστούσαμε, αλλά μόνο ως σνακ. Βγείτε εκεί και δείτε αν μπορείτε να βρείτε μια τσάντα από αυτά τα μωρά; μια τσάντα 7 ουγκιών κοστίζει μόνο $ 199. Επιπλέον, είναι κοσέρ και χωρίς γλουτένη. Δεν είναι πολύ ένα άτομο τσιπ; Αυτό είναι εντάξει, καταλαβαίνουμε (κάπως). Δοκιμάστε να κάνετε κάποια γέμιση στο σπίτι σας με αυτές τις εκπληκτικές συνταγές.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.