Αυτό το κοκτέιλ λαμπών λαβών βάζει όλα τα άλλα ποτά για ντροπή

Το Booze που σερβίρεται σε kitschy δοχεία έχει γίνει μια ακμάζουσα τάση σε μπαρ σε όλη τη χώρα. Από τα τροπικά κύπελλα ψαριών μέχρι τα γκρεμίσια σφαίρα χιονιού, φαίνεται να υπάρχει κάτι για όλους να απολαύσετε. Αλλά το τελευταίο – και ίσως το πιο δροσερό – είναι ένας λαμπτήρας λωρίδας λειτουργίας.

Στο The Honeywell, ένα κοκτέιλ μπαρ με θέμα τα τέλη της δεκαετίας του 1970 στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, οι μπάρμαν τσακίζουν ένα λαμπερό ποτό που ονομάζεται Funkadelic. Ένα μείγμα από pisco, ξηρό βερμούτ, βελούδινο falernum, κιτρικό οξύ και τονωτικό νερό, έχει γεύση ελαφρώς γλυκιά και εσπεριδοειδή. Σύμφωνα με τον προϊστάμενο μπάρμαν Marcio Araujo, σχεδιάστηκε με τους λάτρεις του κρασιού στο μυαλό.

εικόνα

Jonathan Boulton

Έτσι πώς τους δίνουν αυτό το μοναδικό ψυχεδελικό άρωμα; Μετά την απομάκρυνση (και αποστείρωση) των λαμπτήρων μίνι λάβα και την τοποθέτηση τους με μίνι φώτα LED, το στρώμα barkeeps το γυάλινο τμήμα με πάγο βότσαλο και παγάκια ερυθρού κρασιού. Καθώς τα κατεψυγμένα vino bobs γύρω και σιγά-σιγά λιώνει, παίρνετε ότι εικονική μαγευτική επίδραση λάβα λάμπα.

εικόνα

Jonathan Boulton

Όμως η γουλιά δεν είναι στο επίσημο μενού του μπαρ, οπότε οι επισκέπτες πρέπει να γνωρίζουν για να πάρουν τα χέρια τους σε ένα. Και μόλις το κάνετε, μην εκπλαγείτε όταν το υπόλοιπο κομμάτι ακολουθεί. “Μόλις το κάνουμε, όλοι θέλουν ένα κομμάτι”, δήλωσε ο Araujo.

Ουσιαστικά, θα πετάξετε AF.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...