Τώρα μπορείτε να αγοράσετε μαύρες σφραγίδες βουτύρου σοκολάτας

Η Nestle εργάζεται για να προσθέσει νέα προϊόντα στο ρόστερ της τελευταίας στιγμής, και είναι πολύ σκοτεινό με την πιο πρόσφατη προσθήκη της. Σε περίπτωση που το χάσατε, μπορείτε τώρα να αγοράσετε μαύρη σοκολάτα Butterfingers.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Νέο Nestlé Butterfinger Dark! Ευχαριστώ @butterfinger για κοινή χρήση! Άλλοι το βρήκαν σε 7-Eleven �� #thejunkfoodaisle www.thejunkfoodaisle.com

Μία θέση που μοιράστηκε από το TheJunkFoodAisle.com (@thejunkfoodaisle) στις

Η Nestle ανακοίνωσε τον Νοέμβριο ότι ο Butterfinger Dark θα κάνει το δρόμο του στο διάδρομο των καραμελών στις αρχές του 2018, μαζί με τη μαύρη κρούστα σοκολάτας. Και φαίνεται ότι η μάρκα έχει ακολουθήσει την υπόσχεσή της. Μια φωτογραφία της νέας καραμέλας δημοσιεύτηκε στο Instagram αυτό το Σαββατοκύριακο από τον εμπιστοσύνη blogger Snack, Junk Banter, ο οποίος αναφερόταν σε αυτό ως “νόστιμο” για το κλασικό καραμέλα πριν δείξει ένα πολύ μικρό ελάττωμα.

“Θεωρώ ότι είναι λίγο δύσκολο να εκτιμήσουμε τις λεπτές αποχρώσεις μιας μαύρης σοκολάτας σε ένα τόσο ισχυρό κέντρο βούτυρο φυστικοβούτυρου”, γράφει ο blogger στη λεζάντα της φωτογράφησης. “Είναι ίσως ισοδύναμο σε σκορ με το πρωτότυπο, αλλά παίρνει εκεί με διαφορετικά μέσα.”

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Λοιπόν, λοιπόν, τι έχουμε εδώ @nestle; �� Το ολοκαίνουργιο Butterfinger Dark ακολουθεί το Nestle Crunch Dark σε μια πολύ … σκοτεινή κίνηση για το εμπορικό σήμα. Αυτό είναι σίγουρα μια νόστιμη περιστροφή στο κλασσικό Butterfinger, αν και δεν νομίζω ότι η στροφή στο σκοτάδι είναι “φώτα έξω” εκπληκτική – θεωρώ ότι είναι λίγο δύσκολο να εκτιμήσουν τις λεπτές αποχρώσεις μιας σκοτεινής σοκολάτας εναντίον ενός τόσο ισχυρά κέντρο βούτυρο φιστικιού . Είναι ίσως ισοδύναμο σε σκορ με το πρωτότυπο, αλλά παίρνει εκεί με διαφορετικά μέσα. Υποθέτω ότι το μόνο μέρος που έπρεπε να πάει είναι ο Butterfinger White; Να παίξουμε απλά. Μόλις σκοτεινιάσετε … �� Ευχαριστώ @nestle και @butterfinger για τα δείγματα! Butterfinger Dark party στο χώρο μου.

Μία θέση που μοιράστηκε η JunkBanter.com �������� (@junkbanter)

Όπως πάντα, θα σας αφήσουμε να κριθείτε πόσο νόστιμη είναι η νέα προσθήκη της Nestle. Μπορείτε να αγοράσετε το Butterfinger Dark σε κάθε παντοπωλείο κοντά σας.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Κάντε λήψη της εφαρμογής Delish.

Loading...