Αυτός ο εξωτερικός κάτοχος γυαλιού κρασιού είναι αυτό που χρειάζεστε αυτό το καλοκαίρι

Γεγονός: Τα κοκτέιλ γευματίζουν καλύτερα όταν είναι βουτηγμένα σε εξωτερικούς χώρους, κατά προτίμηση δίπλα στην πισίνα ή σε ένα σκάφος, σε στιλ T-Pain. Το μόνο πρόβλημα είναι να βρείτε ένα μέρος για να κρατάτε το ποτό σας όταν βρίσκεστε στο υπέροχο ύπαιθρο. Σίγουρα, θα μπορούσατε να πάρετε ένα Solo cup, αλλά εάν είστε στην παραλία ή ψύχετε σε ένα τζακούζι (ή, εντάξει, το κατώτερο από το σέξι βάρκα του ποταμού του φίλου σας, το οποίο εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται ως BOAT), πού βάζετε έτσι ώστε να μην βυθιστεί ή να ανατραπεί?

εικόνα

Αμαζόνα

Οι γενναίες ψυχές στο Bella D’Vine βρήκαν μια απάντηση με το Boaters Wine Glass Holder. Είναι ένα βεντούζα που προσκολλάται στο στέλεχος ενός ποτηριού κρασιού – και μπορεί να τεντώνει για να κρατάει και άλλα είδη γυαλιών, συμπεριλαμβανομένου και του προαναφερθέντος ατομικού κυπέλλου – αγκυροβολώντας το ποτό σας σε οποιοδήποτε χέρι που το κολλάτε. Λειτουργεί σε οποιαδήποτε ομαλή, μη πορώδη επιφάνεια και έχει ειδικά σχεδιασμένα πηχάκια για να κρατήσει το ποτό σας να χυθεί, πράγμα που είναι σπουδαίο αν ο φίλος με σκάφος (μη πλωτήρα) αποφασίσει να αφήσει πραγματικά να σκάσει στον ανοιχτό ωκεανό. Ή λίμνη.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Ο κάτοχος γυαλιού κρασιού του Boater, $ 15

Αν είστε περισσότερο από το είδος beachy, παραλείψτε την βεντούζα και δοκιμάστε αυτά τα ποτήρια κρασιού παραλίας. Είναι ακρυλικά (έτσι είναι ευπρόσδεκτα στις παραλίες που δεν επιτρέπουν το γυαλί), και έχουν ένα μυτερό άκρο που μπορείτε να κολλήσετε στην άμμο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια μεγάλη πετσέτα και ένα στερεό βιβλίο για να διαβάσετε και το καλοκαίρι σας γίνεται.

Μπορείτε να το βρείτε στο Amazon.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.