ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Το φυστικοβούτυρο και ο ζελέ ορέος έρχονται σύντομα

UPDATED POST: 3 Αυγούστου 2017 στις 3:31 μ.μ. EST

Ένας εκπρόσωπος Oreo επιβεβαίωσε ότι τα μπισκότα σάντουιτς με φυστικοβούτυρα και ζελέ είναι πραγματικά και είναι αποκλειστικά Kroger. Τα πακέτα βιώνουν τα καταστήματα τώρα, και λιανικά για 4,49 δολάρια ανά τεμάχιο.

PB & J Oreos

Oreo

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ: 3 Αυγούστου 2017 στις 12:29 μ.μ. EST

Ο Oreo ήταν για πολλά χρόνια ένα κουτάλι για το γεύμα, αλλά τώρα η εταιρεία πηγαίνει πλήρες meta, εγκλωβίζοντας μια άλλη παιδική ηλικία που πρέπει να έχει σε μορφή μπισκότων. Το φυστικοβούτυρο και το Jelly Oreos είναι πραγματικά και χτυπούν τα καταστήματα τώρα.

Το Junk Food Banter έφερε την μακρά ονειρεμένη γεύση στην προσοχή μας την Τετάρτη με ένα μήνυμα Instagram που επιβεβαιώνει την ύπαρξή του:

Σε αντίθεση με την έκδοση που φανταζόμασταν, η οποία περιελάμβανε ένα μπισκότο σοκολάτας, η Oreo πήγε για πλήρη γεύση PB & J: Χρησιμοποιεί δύο μπισκότα βανίλιας και ένα μίγμα από βούτυρο φυστικοβούτυρου και ζελέ.

Ενώ η Oreo δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την ύπαρξη της γεύσης, οι διαρροές Junk Food Banter ήταν εξαιρετικά αξιόπιστες στο παρελθόν. Με βάση τις πληροφορίες του, ακούγεται πως η κρουαζιέρα θα είναι αποκλειστική Kroger – εντοπίστηκε εκεί και πριν από ένα χρόνο, η αλυσίδα σουπερμάρκετ έκανε το ντεμπούτο του Swedish Fish Oreos εκεί.

Θα ενημερώσουμε αυτή την ανάρτηση, όπως γνωρίζουμε περισσότερο, αν και με την ιστορία της εταιρείας να αναδύει νέες γεύσεις σχεδόν κάθε μήνα φέτος (βλ. Μπιέλι Μασισσπιπιού, Μπύρα πιπέρι, Ζελέ ντόνατ, Πυροτεχνήματα, και Ντόνκιν “Mocha Latte, μερικά), φαίνεται πολύ πιθανό η γεύση να είναι πραγματική. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε; Πάρε σε ένα κατάστημα Kroger – και αν το κάνεις, τιτίβισμα μας τι βρείτε.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κάντε λήψη της εφαρμογής Delish.