Είμαστε εμμονή με αυτή την κακή τρομερή «Χάρι Πότερ» Κούπα

Δεν υπάρχει χρόνος του χρόνου αρκετά σαν τα Χριστούγεννα για τους λάτρεις του Χάρι Πότερ. Σίγουρα, το αποκριές και οι βουτυρογάτες είναι υπέροχα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται πραγματικά με μια γιορτή διακοπών στην πραγματική μεγάλη αίθουσα. Και ψώνια για τους οπαδούς είναι εύκολη peasy, επειδή υπάρχουν πολλά δροσερά δώρα που θα ικανοποιήσουν σίγουρα κανέναν. Αλλά ένα στοιχείο, ειδικότερα, οδηγεί τους ανθρώπους σε άγρια ​​κατάσταση: το κακό που μεταχειρίζεται την κούπα.

Με την πρώτη ματιά, αυτή η κούπα μπορεί να μοιάζει σαν μια απλή λοχία στον εικονικό Χάρτη του Μαραυντή, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά μαγευτική. Γεμίστε το με ζεστό καφέ, και σε λίγες στιγμές μεταμορφώνεται εντελώς. Παρακολουθήστε την αλλαγή από μια μαύρη κούπα που φέρει το απόσπασμα, “Ορκίζομαι ορκίζομαι ότι δεν είμαι καλός”, σε μια λευκή κούπα που φέρει τη σφραγίδα του, “κατόρθωσε ο Mischief”. Χρειαζόμαστε ένα αμέσως.

Αλλά αν δεν έχετε πραγματικές μαγικές ικανότητες, είναι απίθανο να μπορέσετε να κερδίσετε ένα από αυτά πριν από τα Χριστούγεννα. Μετά από ένα ιογενές βίντεο αποκάλυψε το τέχνασμα της κούπας, έπεσε εντελώς σε κάθε ιστοσελίδα. Ακόμα και το Amazon! Αυτό που ήταν αρχικά ένα πενιχρό 25,00 δολάρια τώρα είναι shilled για $ 100 σε Ebay. Και ενώ είναι αναμφισβήτητα φοβερό, δεν ξέρουμε αν αξίζει πολύ αυτό το έντονο τιμολόγιο. Πιθανότατα καλύτερα να περιμένετε για την αποκατάσταση και την παλίρροια τους φίλους σας με ένα άλλο δώρο-πίτσα-θεματικά καλούδια, ίσως?

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Loading...