Είναι αυτές οι τσάντες τσαγιού χρυσόψαρο χαριτωμένο ή ανατριχιαστικό;

Δεν μπορούμε να πάρουμε αρκετούς τρόπους με τρόφιμα για ζώα. Είτε πρόκειται για γάτες σε σχήμα καβουρδισμένων καλαμών, είτε για μπισκότα περιπετειών γεμάτα με γατάκια καραμέλα, γαστροοτροφικά καλούδια είναι όλοι η οργή. Στην πραγματικότητα, η αγορά είναι τόσο κορεσμένη, υπάρχει κάτι για κυριολεκτικά όλους. Πάρτε αυτή την τσάντα τσαγιού σε σχήμα χρυσού, για παράδειγμα – είναι τέλεια για τον τσάι που αγαπάει το θαλάσσιο βιολόγο σε οποιαδήποτε οικογένεια.

εικόνα

Charm Villa

Δημιουργημένοι από την εταιρεία Charm Villa που εδρεύει στην Ταϊπέι, αυτές οι τσάντες τσαγιού με χαλαρά φύλλα είναι σοβαρά επάνω σε κάτι: Τώρα μπορείτε να έχετε ένα κατοικίδιο ζώο χρυσόψαρο χωρίς κανένα από τα χάος που έρχεται με ένα πραγματικό ψάρι. Αντικαταστήστε αυτές τις αδέσποτες δεξαμενές με αρωματικά κούπες τσαγιού και μην ανησυχείτε ποτέ για να ξεπλύνετε τους φίλους σας με δισκέτα κάτω από την τουαλέτα ξανά.

εικόνα

Charm Villa

Οι τσάντες-που τελειοποιήθηκαν πριν από αρκετά χρόνια από τους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο St. Johns της Ταϊπέι – είναι κατασκευασμένες από ινώδες ιαπωνικό ύφασμα και γεμίζουν με τέσσερις ποικιλίες ταϊβανέζικου τσαγιού (τριαντάφυλλο oolong, ρουμπινί μαύρο, jin yuan και Oriental ομορφιά). Όταν βυθίζονται στο νερό, οι σακούλες φουσκώνουν σε ένα ωραίο, παχουλό ψάρι.

Δυστυχώς, υπάρχει ένα κομμάτι μιας αλίευσης (εκτός από την πιθανότητα ότι μπορεί να νομίζετε ότι υπάρχει ένα νεκρό ψάρι στο ποτό σας, ένα κουτί με μόλις δώδεκα τσάντες τσαγιού (διαθέσιμο στο Amazon) ρολόγια σε $ 80-πολύ περισσότερα από κάτι που θα βρεθεί σε ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων. Και αυτό το υψηλό τίμημα είναι αρκετά δύσκολο να δικαιολογηθεί όταν υπάρχουν τόσα πολλά άλλα χαριτωμένα stuffers αποθήκευσης τροφίμων εκεί έξω. Όπως και όλα αυτά τα taco-themed καλούδια.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Loading...