Αυτό το γεύση της Νέας Δρίιτος μυρίζει σαν ζεστή σάλτσα

Ανοίξτε μια τσάντα Doritos Blaze μάρκες, και τα κόλπα σας είναι όλα εκτός από την εκκαθάριση. Η μυρωδιά της νέας γεύσης του Doritos είναι INTENSE. Αλλά με τις υποσχέσεις για την τσάντα όπως “Έχει γούστο σαν να γλείφει ένα ηφαίστειο”, πρέπει να είναι.

Τα τσιπ Doritos Blaze θα είναι σε καταστήματα που ξεκινούν αύριο, 4 Ιανουαρίου, ενώνοντας κόκκινο τυρί Nacho και μπλε Cool Ranch ως βασική γεύση. Έρχονται σε μια σκούρα πορφυρή σακούλα (που φαίνεται να είναι ένα νεύμα για τις άλλες δύο γεύσεις) που είναι γεμάτες με φλόγες και θερμοτυπίες.

Με γεύση, παραλείπουν το σήμα. Παρά τις φράσεις όπως “έντονη έκρηξη γεύσης” και “ενθάρρυνε τη φλογερή θερμότητα” στο πίσω μέρος των τσαντών, κανένας από τους Delish συντάκτες που έτρωγαν τις μάρκες τους βρήκε να είναι όλα αυτά πικάντικα.

εικόνα

Sam Netkin

Ο κατάλογος των συστατικών των τσιπς περιλαμβάνει τη σκόνη jalapeño και τα “μπαχαρικά”, καθώς και τις ντομάτες, το κρεμμύδι και τις σκόνες σκόρδου. Ενώ η μυρωδιά είναι σίγουρα έντονη, η ίδια η γεύση είναι πιο γλυκιά και πικάντικη από το φιστίκι-πιπέρι-επίπεδο καρύκευμα. Ένας συντάκτης σκέψης Πικάντικο Nacho Doritos γεύση θερμότερο. Προσωπικά, ο λαιμός μου καίει, αλλά κυριολεκτικά κανείς άλλος δεν το σκέφτηκε έτσι πρέπει να είμαι αδύναμος.

Σε ένα δελτίο Τύπου, ο Frito-Lay υπονόμευσε τις πιο ζεστές γεύσεις. “Ενώ η νέα πλατφόρμα Doritos Blaze ξεκινάει αρχικά με μια πικάντικη γεύση, η Doritos θα προσπαθήσει να επεκτείνει την πλατφόρμα στο μέλλον”.

εικόνα

Sam Netkin

Ο Doritos Blaze θα πωληθεί σε τσάντες 9,75 ουγκιών με λιανική τιμή 4,29 δολαρίων και τσάντες 3 ουγκιών για 1,69 δολάρια. Θα είναι στα ράφια σε εθνικό επίπεδο ξεκινώντας την Πέμπτη.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.

Loading...