Η τελική αύξηση της τιμής γιορτής του κόκκινου καραβιού έχει αναδείξει τους κόσμους των λαών

Οι άντρες, φαίνεται ότι η Κόκκινη Αστακός χτύπησε την τιμή της Τελικής Γιορτής τους μέχρι $ 4 μήνες πριν (το τέρας ενός πιάτου κοστίζει τώρα περίπου 30 δολάρια), και παρ ‘όλα αυτά, το webz εξακολουθεί να αγκαλιάζει γι’ αυτό. Μια πολύ γρήγορη και σημαντική αναζήτηση διαπίστωσε ότι όχι μόνο οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι αναστατωμένοι γι ‘αυτό, αλλά ότι ίσως υπάρχουν επίσης δεκάδες αντι-Κόκκινα αστακοί βόμβες που πλημμυρίζουν το Διαδίκτυο για να τα καταλάβουν??

Δες το και μονος σου.

Τον Απρίλιο, το πρώτο χτύπημα παρατήρησης:

Λίγες μέρες αργότερα, το οποίο, θα ήθελα να προσθέσω, ήταν όταν ο Μάρκ Ζουκμπεργκέρ μαρτυρούσε τις επιτροπές του Κογκρέσου για τον ρόλο που έπαιξαν το Facebook και η Cambridge Analytica στη χειραγώγηση των προεδρικών εκλογών του 2016,

Όλο και περισσότεροι tweets με την ίδια διατύπωση συνέχισαν να πλημμυρίζουν τις τροφοδοσίες του Twitter και τον τελευταίο καιρό αυτόν τον μήνα, bots οι άνθρωποι εξακολουθούν να το αρνούνται!!!

εικόνα
Facebook

Ενενήντα ένα σχόλια για αυτό το κακό αγόρι. Ενενήντα ένα! Εκτός από την προσωπική μου αγαπημένη απάντηση (“Θα σας φέρουν περισσότερα μπισκότα. Απλά ρωτήστε”), οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που απάντησαν σε αυτή τη θέση συμφωνούν!!!

Ακούστε, θα μπορούσαμε να καθίσουμε εδώ και να συζητήσουμε την κατάλληλη τιμή για την προσφορά ουρά Maine αστακού, ατμισμένα βόδια αμερικανικά πόδια καβουριών χιονιού, χειροποίητα scampi σκόρδο σκόρδο, αγαπημένη γαρίδα του Walt, άγρια ​​pilaf ρύζι και μια επιπλέον πλευρά της επιλογής σας για μέρες, θα μπορούσε να με βοηθήσει να λύσω αυτό το σπουδαίο μυστήριο του διαδικτύου, ώστε να μην καθίσω εδώ να πνιγώ στις θεωρίες συνωμοσίας του Κόκκινου Αστακού όλη την εβδομάδα.

Μέχρι σας.

εικόνα
Con Poulos

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΩΡΑ Delish βιβλίο μαγειρικής, amazon.com

Loading...