Αυτή η ιστοσελίδα έχει ένα ποτό για κάθε εμφάνιση και ταινία

εικόνα

Γίφι

Αγάπη πόση παιχνίδια αλλά έλλειψη πολιτικής συζήτησης για να ξεκινήσει το κόμμα; Σας έχουμε καλύψει. Την επόμενη φορά που εσείς και οι φίλοι σας έχετε μια φαγούρα να χάσετε, αλλά μηδενική επιθυμία να κατεβείτε από το κεφάλι του καναπέ στο Drinkwiki.com, επιλέξτε την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή και αφήστε τα ποτά να ξεκινήσουν!

Το site μπορεί να υπερηφανεύεται για 339 ποτά παιχνίδια συνολικά συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών που γίνονται για τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες και άλλοι που δημιουργήθηκαν για να παίξουν μαζί με πραγματικά παιχνίδια όπως κάρτες κατά της ανθρωπότητας (ιδιοφυΐα ή, ιδιοφυία;) και scrabble. Αν είστε κολλημένοι σε ένα αυστηρά τηλεοπτικό πάρτι μπορείτε να βρείτε ένα παιχνίδι για όλες τις πιο καυτές συναυλίες από τον Archer για να έχετε μαζί σας τους Kardashians.

Πιάστε μερικά από το Μανχάταν σας κάθε φορά που η Carrie φοράει (διαβάστε: πέτρες) περισσότερα από τρία διαφορετικά ρούχα σε ένα επεισόδιο του Sex and the City. Συμβουλευτείτε το κρασί κάθε φορά που η Gloria λέει “JAY” στη Σύγχρονη Οικογένεια. Και ετοιμαστείτε να αφήσετε το ουίσκι να ρέει κάθε φορά που παίζει δραματική μουσική στο νόμο και τη διαταγή: SVU (προειδοποίηση SVU είναι για τους επαγγελματίες).

Παρόλο που οι επιλογές για την καυτή διασκέδαση που τροφοδοτείται με τηλεόραση είναι πραγματικά ποικίλες, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικοί μεγάλοι βαρέων hitters (* bough * The Bachelor). Αλλά δεν φοβόμαστε ότι, εάν συμβεί να φτάσετε σε ένα παιχνίδι μεγαλοφυΐας που θα συνοδεύει οτιδήποτε δεν καλύπτεται ήδη, μπορείτε εύκολα να το προσθέσετε στο site και να βοηθήσετε τους άλλους να κάνουν κάποια πιο εορταστική τηλεοπτική παρακολούθηση.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Loading...