Αυτό το πορτοφόλι κρασιού σας επιτρέπει να πάρετε το ποτό σας οπουδήποτε

Νυχτερινές ντουζιέρες, συναντήσεις ΡΤΑ, ώρες αργής γυμναστικής σε αίθουσες αναμονής για τους γιατρούς – βασικά, κάθε φορά που θα θέλατε κρυφά για ένα άκαμπτο ποτό – δεν θα είναι ποτέ το ίδιο. Η εταιρεία σχεδίασε μια σειρά τσαντών με μια μυστική θήκη για την αποθήκευση (και την εξυπηρέτηση) του κρασιού, και πολλά από αυτά.

Κρασί Purse

Jonathan Boulton

Καθένας από αυτούς τους τοίχους PortoVino μπορεί να χωρέσει έως και δύο μπουκάλια κρασιού, τα οποία μπορείτε να τα χύσετε σε μια επαναχρησιμοποιούμενη σακούλα και να τα αποθηκεύσετε σε μια τσέπη με φερμουάρ μέσα στην τσάντα. Κανείς δεν θα ξέρει ότι είναι εκεί – μέχρι να ξεβιδώσετε ένα πτερύγιο στο πλάι της τσάντας, τραβήξτε έξω το στόμιο και ρίξτε ένα ποτήρι. Έτσι Αυτό είναι αυτό που οι άνθρωποι σημαίνουν από όλους εκείνους που “rosé όλη την ημέρα” μιλάμε.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ: Belle Vita πορτοφόλι κρασιού, $ 75; Αμαζόνα

Κρασί Purse

Jonathan Boulton

Παρόλο που οι τσάντες, που πωλούνται για 75 δολάρια ανά τεμάχιο, μπορούν τεχνικά να κρατήσουν οποιοδήποτε ποτό – ή ακόμα και καρύκευμα, αν θέλετε να πάρετε τη γραμμή “ζεστής σάλτσας στην τσάντα” της Beyoncé στην απόλυτη μέγιστη έκτασή της – να “πάρει μαζί σας το πάρτι” όπου κι αν πάτε. (Ακριβώς σιγουρευτείτε ότι δεν σπάζετε κανένα νόμο ανοιχτού κοντέινερ, εσείς κόμμα ζώο, εντάξει;)

Κρασί Purse

Jonathan Boulton

Το καλύτερο μέρος, όμως; Το tote είναι αρκετά ευρύχωρο για να κρατάει τα βασικά σας: κλειδιά, πορτοφόλι, τηλέφωνο, επιλογή παραδοσιακών τυριών και αλλαντικών, ανοιχτήρι μπουκαλιών, τετράφυλλο γυαλιά. Ξέρετε, το απόλυτο can’t-get-through-an-afternoon-χωρίς.

Σκεφτείτε το νέο δώρο που πρέπει να έχετε για το boozehound που έχει ήδη ένα Guzzle Buddy, κραγιόν κρασιού και ένα «Keurig for vino». Μπορείτε να επιλέξετε ένα στο Port-Vino.com.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.