Υπάρχει ακόμη χρόνος για να βγάλετε την πιο ωραία γεύση του καλοκαιριού της Oreo

Αυτό το καλοκαίρι δεν είχε έλλειψη συναρπαστικών ανακοινώσεων σχετικά με τα τρόφιμα: είχαμε πατάτες τηγανητές και πατάτες τηγανητές και σπάζοντας Oreo ειδήσεις και – καλά, υποθέτω ότι έχουμε έρθει πλήρης κύκλος, καθώς είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το Rocky Road Trip Oreo.

Αν και ο Oreo έριξε την γεύση περιορισμένης έκδοσης στις 23 Ιουλίου, αναφορές για να το δούμε στο Target και στο Walmart μόλις αναδύονται τώρα.

εικόνα

.

Οι εν λόγω αναφορές είναι λίγο πολύ ραβδώσεις. “Έχουν γεύση σαν υβριδικό πέρυσι Καυτά κακάο Oreos και το 2015 Μπράουνι Μπάτερ Ορέως,”Η γεύση marshmallow στην κρέμα είναι πραγματικά τόσο σημαντική – η γλύκανση της κρέμας – και η σοκολάτα είναι πιο σκούρα και πλουσιότερη από την τακτική Choreo Oreo”.

Άλλα σχόλια είναι ότι οι Oreo προτιμούν «σοκολάτα με κάτι παραπάνω. Αλλά τα κομμάτια marshmallow πιάνονται στα δόντια σας. “Οι περισσότεροι λένε ότι είναι σούπερ yummy.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Oreo Περιορισμένη Έκδοση Rocky Road Trip Σοκολάτα Μπισκότα Σάντουιτς, target.com

Τα περισσότερα είναι στερεωμένα στις “εγκλείσεις σόγιας” που αναφέρθηκαν εμφανώς στη συσκευασία. Αυτό φαίνεται να είναι ένας τρόπος για να επιτρέψουμε σε εκείνους που δεν μπορούν να έχουν καρύδια να βιώσουν ακόμα την υφή τους. Δεν είναι σαφές πόσο η γεύση της σόγιας πραγματικά ταιριάζει με τα αμύγδαλα που θα βρείτε στο Rocky Road, αλλά οι άνθρωποι είναι στην υφή.

εικόνα

Joanna Saltz

Αυτό είναι μόνο για να πούμε ότι η γεύση είναι ακόμα στα ράφια! Δεν ξέρουμε πόσο ακόμα θα είναι αυτή η περίπτωση, αν λοιπόν, αν πρόκειται να πάρετε ένα rOcKy RoAd tRip όλο αυτό το καλοκαίρι, μπορώ να προτείνω το Target ως την πρώτη σας στάση?

Συγγνώμη. Λυπάμαι πολύ. Αντιο σας.


εικόνα
Con Poulos

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΩΡΑ Delish βιβλίο μαγειρικής, booksamillion.com

Loading...