Αυτό είναι το πιο ελκυστικό τατουάζ Nugget κοτόπουλο που έχουμε δει ποτέ

Είναι αρκετά συνηθισμένο για τους ανθρώπους να λένε ότι δεν θα πάρουν ποτέ ένα τατουάζ, αν δεν σημαίνει ολόψυχα κάτι ιδιαίτερο γι ‘αυτούς. Αυτό θα ήταν μόνο μελάνι αν ήταν ένα σχέδιο που μίλησε βαθιά στην ψυχή. Αν αγαπάτε τους λάτρεις του γρήγορου φαγητού, ίσως έχουμε βρει το απόλυτο τατουάζ και είμαστε OBSESSED. Σκεφτείτε τα κομματάκια κοτόπουλου με μια πλευρά του μπάρμπεκιου – μόνο καλύτερα.

Instagrammer Sucky Tattoos, ο οποίος δημοσιεύει εκπληκτικό και σκοτεινό μελάνι στο κανονικό, μοιράζεται μόνο ένα σύνολο τατουάζ τροφίμων ενός ατόμου. Το ένα είναι ένα LITERAL πακέτο σάλτσας βουρτσίσματος στη ράχη του βραχίονα, και το άλλο, το οποίο είναι ένα ενιαίο ψήγμα κοτόπουλου, βρίσκεται στο άνω αντιβράχιο. Σίγουρα μπορείτε να μαντέψετε τι συμβαίνει όταν το άτομο κάμπτεται στο χέρι του. Η ουγκιά ακούγεται απευθείας στη σάλτσα μπάρμπεκιου. Απλά ουάου.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Στείλτε μου τα τατουάζ κοτόπουλο nugget ��

Μία θέση που μοιράζεται ο / η ✞ ���������� �������������� ✞ (@suckytattoos)

Οι λάτρεις των τατουάζ (ή ψήγματα κοτόπουλου και μπάρμπεκιου;) έχουν πάρει στο τμήμα σχολίων της θέσης για να μοιραστούν τον θαυμασμό τους.

Μερικοί διαβάζουν: “Τώρα αυτό είναι ένα πραγματικό τατουάζ!” “Εξακολουθεί να υπάρχει λάμψη στο σκάφος ��” και “Θα τρώω τα χέρια μου”.

Ένας άλλος σημείωσε ότι, αν αυτό ήταν το τατουάζ τους, θα ήταν το κίνητρο τους όταν «ξεδιπλώνονταν μεγάλες μπούκλες στο γυμναστήριο», και ένας άλλος επεσήμανε ότι το nugget μοιάζει πάρα πολύ σαν το McDonalds.

Αχ, το Διαδίκτυο, μοιράζοντας την καινοτομία σε κάθε γωνία.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.