Κοτόπουλο Nugget Γαλλικά Fry Ramen υπάρχει και δεν ξέρουμε πώς να νιώθω

Ramen, πατάτες τηγανητές και κοτόπουλα ψήγματα είναι λίγο πολύ κολάζ κολάρο, για να μην αναφέρουμε τρία από τα καλύτερα τρόφιμα άνεση εάν είστε ομάδα αλμυρά. Αλλά αν δεν έχετε τη δημιουργικότητα του τυριού Pop-Tart τύπος, αμφιβάλλουμε ότι έχετε φάει όλα αμέσως.

Το Cup Noodle δίνει τώρα στους οπαδούς της Nugget την επιλογή με τα noodles “Potenage”. Πριν αρχίσετε να προσπαθείτε να υπολογίσετε το mash-up, είναι ένα μείγμα πατάτας και “nagetsu”, η ιαπωνική λέξη για ψήγματα, οι εκθέσεις Sora News 24. Οι χυλοπίτες έρχονται με ψωμάκια κοτόπουλου, φέτες πατάτες, ζωμό με σάλτσα σόγιας, πράσινα κρεμμύδια και ομελέτα. Ναι, είναι πολλά.

εικόνα
Nissin

Παρά το ότι ακούγεται σαν μια αμερικανική εφεύρεση (αγαπάμε τα τηγανητά μας τρόφιμα), η νέα γεύση πωλείται σήμερα μόνο πωλείται στην Ιαπωνία. Εάν βρίσκεστε εκεί, μπορείτε να πάρετε ένα φλιτζάνι στα τοπικά καταστήματα παντοπωλείων για περίπου 1,80 δολάρια. Είναι μέρος της μεγάλης γραμμής Nissin της Ιαπωνίας, που σημαίνει ότι έρχονται σε πακέτα 3,3 ουγκιών.

Εδώ στα κράτη, μπορείτε να βρείτε ακόμα αρκετά εκπληκτικά combos ramen. Εκτός από τα κλασικά όπως το βόειο κρέας και το κοτόπουλο, η Nissin πωλεί Hot & Spicy γαρίδες, κοτόπουλο Χυμώδη Χιλή, και Noodles κοτόπουλο κοτόπουλου σουσαμιού. Θα μπορούσατε πάντα να κάνετε DIY ξεκινώντας από τις γεύσεις κοτόπουλου ή κοτόπουλου, αν και δεν υπάρχουν υποσχέσεις για το πώς θα πέσουν τα πικάντικα ψωμάκια και οι πατάτες στη σούπα.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.

Loading...