Το νέο ποτό του καπετάνιου Morgan είναι σαν το καρπούζι Jolly Ranchers

Το ήμισυ της χώρας μπορεί ακόμα να χτυπηθεί από τις χιονοθύελλες αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσετε να μετράτε τις ημέρες μέχρι να γίνει επίσημα η σεζόν στην πισίνα. Και ενώ ονειρευόμαστε πάρτι δίπλα στην πισίνα, το νεότερο μίγμα του Captain Morgan είναι λίγο πολύ το μόνο αποδεκτό ποτό για να εμφανίσετε σε κάθε καλοκαιρινό μπάτσο.

Το νέο Smash της Captain Morgan συνδυάζει το ρούμι της Καραϊβικής με τη γλυκιά και ζουμερή γεύση καρπουζιού. Όχι μόνο βασικά γεύση σαν καρπούζι Jolly Rancher, αλλά μια γουλιά του ποτού θα σας κάνει να ξεχάσετε εντελώς την κατεψυγμένη tundra που κάθεται έξω από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς σας τώρα. Φανταστείτε τι θα γευτεί όπως σε ένα κοκτέιλ.

Το καρπούζι Smash όχι μόνο έχει γεύση σαν καρπούζι, αλλά έρχεται και σε ένα μπουκάλι που φτιάχνεται για να μοιάζει ακριβώς με το γιγαντιαίο φρούτο. Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό για να σας κάνει να κατευθυνθείτε προς το πλησιέστερο κατάστημα ποτών, η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης χαρτί μηδενισμού που δημιουργεί μυρωδιά καρπούζι.

Ένα μπουκάλι 750 mL του Watermelon Smash διανέμεται για $ 15.99, και μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή σούπερ μάρκετ και καταστήματα αλκοολούχων ποτών κοντά σας.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Κάντε λήψη της εφαρμογής Delish.

Loading...