Αυτή η αλυσίδα γρήγορων τροφών πωλεί τώρα Milkshakes με τα χάλια Churro

Ο Del Taco δεν είναι ένα μεγάλο όνομα στο χώρο του γρήγορου φαγητού milkshake. Η McDonald’s την έχει μονοπωλήσει εδώ και χρόνια και αλυσίδες όπως ο Carl’s Jr. και ο Burger King απελευθερώνουν ένα νέο, φτιαγμένο για Insta κτύπημα σχεδόν κάθε φορά που η σελίδα του ημερολογίου αναστρέφεται. Αλλά, γεια σου, γεια σου, Ντελ Τάκο: Το γκολφ σου churro μόλις κέρδισε μια πρόσκληση στο πεδίο παιχνιδιού.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

#DelTaco είναι η ζωή τώρα! #Yum Είμαι #Excited �� #IceCream #icecreamaddict ����

Μια θέση που μοιράζεται η Samantha Raquel Labeouf-Randle (@sammi_randle) στις

Η μάρκα ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι στο νεότερο μιλκσέικ της, άλλαζε το πλαστικό κουτάλι με το οποίο τα κουνήματα συνήθως εξυπηρετούνται για ένα churro. Και σε αυτό λέμε, κουτάλι; Δοκιμάστε το άχυρο. Ένα πολύ ζαχαρούχο – και ειλικρινά, πιθανώς ελαττωματικό – άχυρο. Αλλά είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση.

Το κούνημα καλώς καλείται The Churro Dipper και είναι μέρος του Late Night Bites Menu του Del Taco. Εάν μπορείτε να περάσετε από το churro – το οποίο επίσης πωλείται ξεχωριστά, ως μία από τις επιλογές επιδορπίων της αλυσίδας – θα βρείτε ένα κλασικό κούνημα βανίλιας με σάλτσα σοκολάτας. Αυτό είναι το πιο άγριο κατεψυγμένο ποτό επιδόρπιο που θα βρείτε στο Del Taco. Το τρίο των άλλων επιλογών περιλαμβάνει βανίλια, σοκολάτα ή φράουλα που σερβίρεται με κτυπημένη κρέμα στην κορυφή.

εικόνα

Del Taco

Εκτός από το νέο κούνημα, το μενού αργά τη νύχτα του Del Taco (το οποίο παραμένει ειρωνικά διαθέσιμο όλο το 24ωρο) περιλαμβάνει δύο ακόμη νέες προσθήκες: Queso Loaded Fries και Queso Loaded Nachos. Μπορείτε να πάρετε τα πάντα σε θέσεις Del Taco σε εθνικό επίπεδο.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...