Το McFlurry της νέας πίτας της McDonald’s είναι η κορυφαία πτώση – εδώ είναι πού να το πάρει

Δίπλα στο καρύκευμα της κολοκύθας, το τίποτα που επικεντρώνεται σε μήλο είναι η βασική θεραπεία πτώσης. Η Αυστραλία του McDonald’s πήρε μια κλασική πτώση πίτας και – σε μια κίνηση ιδιοφυΐας – το έκανε σε McFlurry. Το Apple Pie McFlurry είναι φτιαγμένο με κρεμώδη μαλακή σκιά και συμπληρώνεται με Apple Pie και ζεστή σάλτσα καραμέλας, σύμφωνα με την Uber Eats Australia. Είμαι τρομερά απογοητευμένος που δεν θα μπορέσω να φέρω αυτό ως ατομικό επιδόρπιο στην Ευχαριστία φέτος.

εικόνα

Το Uber Eats Australia

Η Apple Pie McFlurry ήταν στην πραγματικότητα εμπνευσμένη από τις παραγγελίες των ανθρώπων Uber Eats. Σύμφωνα με την Uber Eats Australia, μία στις τέσσερις μπιφτέκια της McDonald’s αγοράζονται με ένα Sundae από την υπηρεσία παράδοσης. Έτσι, βασικά οι Αυστραλοί ζουν το 2050 με αυτόν τον λαμπερό συνδυασμό και βρισκόμαστε εδώ στο βασικό Oreo McFlurry 2018. (Μην κάνετε λάθος – Oreo McFlurries WONDERFUL).

Η ιστοσελίδα του Uber Eats δηλώνει ότι “συνεργαστήκαμε με την McDonald’s για να σας δώσουμε την πρώτη γεύση από δύο εικονικά επιδόρπια σε συνδυασμό με τη δημοφιλή ζήτηση”. Το νέο McFlurry είναι διαθέσιμο στην Uber Eats στην Αυστραλία τώρα, πριν φτάσει στα εστιατόρια McDonald’s στη χώρα για περιορισμένο χρονικό διάστημα από τις 5 Σεπτεμβρίου. Έχουμε φτάσει στην McDonald’s Australia για να επιβεβαιώσουμε λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και θα ενημερώσουμε όσο ακούμε!

Ενώ περιμένετε υπομονετικά τις Η.Π.Α. της McDonald για να αποκτήσετε το σημείωμα McFlurry για το τέλειο φθινόπωρο, μπορείτε να πάρετε ένα σύνθημα από τους Αυστραλούς – να παραγγείλετε μια βανίλια McFlurry και μια ψημένη πίτα μήλου και να τα φτιάξετε μόνοι σας!

εικόνα
Con Poulos

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΩΡΑ Delish Cookbook, indigo.ca