Η McDonald’s ξεκινά ένα τέλειο μίνι McFlurry

Οι αρθρώσεις γρήγορου φαγητού έχουν τη φήμη για την υπέρβαση όλων. Για να κατεβάσετε ένα στοιχείο μενού, συνήθως πρέπει να προετοιμαστείτε, να ρίξετε τα ελαστικά παντελόνια σας και ίσως να φέρετε έναν φίλο. Αλλά μερικές φορές, θέλεις απλά μια γλυκιά απόλαυση χωρίς να προσφέρεις παγωτό σε μέγεθος γεύματος (σε κοιτάμε, McFlurry). Είναι σαν το McDonald’s να διαβάσει το μυαλό μας γιατί η αλυσίδα μόλις ανακοίνωσε ένα νέο, μικρότερο μέγεθος από το καταπληκτικό επιδόρπιο – το Mini McFlurry – έτσι όταν οι ταλαντούχες επιτυχίες, έχετε επιλογές.

εικόνα

McDonalds

Το νέο μίνι McFlurry ξετυλίγεται σε γεύσεις που ήδη λαμβάνουν τόση αγάπη, όπως το Cadbury Dairy Milk, το Oreo και το Cadbury Crunchie. Τυχερά για εμάς, υπάρχουν και δύο νέες πρόσθετες γεύσεις για το καλοκαίρι: Σοκολάτα Νιφάδων και Φραγκοστάφυλο. Waaahooo!

εικόνα

McDonalds

Προς το παρόν, το νέο μέγεθος είναι διαθέσιμο μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά ίσως, αν ζητήσουμε όμορφα, ο γίγαντας του fast food θα εξετάσει το ενδεχόμενο να το φέρει στο εξωτερικό. Οι περιορισμένες εκδόσεις “Flake” γεύσεις στο μικρότερο μέρος θα είναι διαθέσιμες μόνο από τις 27 Ιουνίου έως τις 7 Αυγούστου – μην χτυπάτε και απολύτως χάσετε. Θα είστε ανακουφισμένοι να ξέρετε, επίσης, οι βασικές γεύσεις είναι εδώ για να μείνει.

Έτσι τώρα, ακόμα και αφού επιλέξετε ένα Big Mac και μια τεράστια σειρά πατάτες, σίγουρα θα υπάρχει χώρος για επιδόρπιο.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.