Το McDonald’s ετοιμάζει Macarons τώρα

Ακριβώς σε περίπτωση που ανησυχείτε ότι το fast-food είναι πολύ χαμηλό φρύνο, η McDonald’s έχει εντείνει το παιχνίδι επιδόρπιο εξυπηρετώντας – και μάλιστα παρέχοντας! – τα γαλλικά μακαρόνια. Τα ευαίσθητα μπισκότα είναι απολαυστικά στο εξωτερικό, αλλά κρεμώδη στο εσωτερικό και είναι διαθέσιμα τώρα στα Golden Arches με γεύσεις βανίλιας, σοκολάτας, βατόμουρου και καραμέλας.

Είναι όμως μια πραγματική ντροπή για τους οπαδούς των ΗΠΑ: Τα γαλλικά επιδόρπια παραδίδονται στις πόρτες των πελατών της στη Νότια Κορέα για 1800 κέρδη (περίπου 1,45 δολάρια) το καθένα. Και για να κάνουν τα πράγματα χειρότερα για τους οπαδούς του State, είναι 100 τοις εκατό αυθεντικά, φωνάζοντας από τις κουζίνες του Chateau Blanc στη Γαλλία. Ω, και εδώ είναι λίγο περισσότερο αλάτι για το τραύμα σας: Η μάρκα Eating αναφέρει ότι η Νότια Κορέα McDonald’s επίσης παραδίδει καπουτσίνο και espressos ότι είμαστε σίγουροι ζευγάρι τέλεια με το petite θεραπεία.

εικόνα

Νότια Κορέα McDonald’s

Η ελάχιστη παραγγελία είναι 8000 κέρδη (περίπου 6,43 δολάρια), που είναι μόνο πέντε μακαρόνια. Ή churros. Επειδή η Νότια Κορέα McDonald’s προφανώς καταλαβαίνει πώς να κάνει το επιδόρπιο χίλιες φορές καλύτερα από τις λυπημένες, χειροποίητες πίτες μήλου. Συγγνώμη μας, ενώ φωνάζουμε σε έναν κώνο μαλακής εξυπηρέτησης δολαρίου.

εικόνα
giphy / NBC / SNL

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Loading...